2777
2789
عنوان

چرا بین بچه هاتون فرق میزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 36 پست

یعنی واقعا بین یه بچه مهربون و خوش اخلاق با یه بچه لجباز اذیت کن نباید فرقی باشه؟؟بین یه بچه مریض با یه بچه سالم نباید فرق باشه؟طبیعیه به نظرم بنا به شرایط بچه ها فرق گذاستن.ولی معنیش این نیس که همشون رو دوست ندارن

ما فرق نمیزاریم  بچه ها فکر میکنن فرق میزاریم

بین منو داداشم ک خیلی فرق میزارن 

مثلا من ی گوشی ندارم اون آیفون ۱۳ داره 

یه کوله پشتی به زور خریدن برام امروز برا اون ماشین خریدن 

اینا فرق گذاشتن نیس؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما فرق نمیزاریم  بچه ها فکر میکنن فرق میزاریم

چرا دقیقا فرق میزارین مثلا پدرشوهرم چهار طبقه داره مادر شوهرم پسر بی عرضه آخریش رو که هیچی ارزش نداره شلوارشو نمیتونه از کونش بکشه بالا بیشتر دوست داره حق همه داده بهش کاری کرد همه زد به نامش بقیه بچه هاش هم آواره کرد البته که خیری نمیبینه تویه اون خونه اولش انکار می‌کرد میگفتن اون بیشتر دوست داری ولی الان دیگه خرش از پل گذشت کار خودشو کرد همه چیو داد به اون دیگه علنی میگه من اون بیشتر دوست دارم کاش نسل همچین مادرهایی منقرض شه اصلا بچه دار نتونن بشن که فرق بزارن اینجور آدما 

شوهرتون چندمی ان؟ باعث نمیشه بقیه برادر شوهرات و... ازتون متنفر باشن؟

اخری

شوهر من خیلی مادرشو درک میکنه کمک حالشه همه خرجاش با شوهرمه

برادرشوهرام با اینکه همیشه شوهرم هواشونو داره همیشه حسادتو دارن هرچی مادرشوهرم بگه گردن شوهرم میندازن ک اره از تو حرف شنوی داره تو پرش کردی باما نسازه

مادرشوهرمم با اینکه بخاطر وابستگیش به شوهرم از من متنفره بازم حمایتاش از شوهرم باعث شده جاریامم از من بدشون بیاد فقط با یکیشون رابطم خوبه

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

من فرقی نمیزارم ولی یسری مسایل باعث میشه توجه ب یکی کمتر بشه گاهی گاهی بیشتر

مثلن وقتی یکی مریضه یا یکی مشکلی داره ناخوداگاه ادم بیشتر طرفش میره

یا بچه ک کوچیکتره بیشتر ب مراقبت نیاز داره گاهی

یا اونی ک شر و شیطونتره بیشتر دعوا میشه

اونی ک ارومتره  تشویق

ولی از نظر دوست داشتن هیچ هیچ فرقی نیست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
یعنی واقعا بین یه بچه مهربون و خوش اخلاق با یه بچه لجباز اذیت کن نباید فرقی باشه؟؟بین یه بچه مریض با ...

بخدا داداشم بداخلاق تره هر وقت تو خونه هست با مامانم دعوا میکنه :/ کلا با همه اینطوریه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

دست خودشون نیست. انگار تو یه بارداری حس مادرانه بیشتری ایجاد میشه، تو بارداری دیگه حس کمتر. پدرا رو ...

اگه اینطوره فک کنم بابام داداشمو حامله بوده  

من یک عدد قربانی🥺🥴

منم💔 امروز صبح میخواستم خودکشی کنم🤧

بین منو داداشم ک خیلی فرق میزارن  مثلا من ی گوشی ندارم اون آیفون ۱۳ داره  یه کوله پشتی ب ...

صد درصد 

من یه دختر ۴ساله دارم یه پسر ۱۴ ساله 

همه انتظار دارن پسرمو بیشتر دوست داشته باشم .لوسش کنم 

از نظر مالی خب برای پسرم بیشتر مایه میزاریم چون دخترم چیز خاصی لازم نداره 

مثلا امروز از بیرون اومدیم دیدیم پسرم خوراکی دخترمو خورده بهش گفتم برو خوراکی اینو بخر بیار 

مادرشوهرم میگفت چرا دختر رو لوس میکنی حالا خورده که خورده مگه چی شده 

گفتم هر چی جای خودش 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

منم واقعا درک نمیکنم خودشون به دنیا میارن از یه پدرن از یه مادرن ولی... خوب مگه همه بچه ها خودت به د ...

دقیقاپدرشوهر من یکیشه ، همسر من بچه اول ، دار و ندارشو داده پسر کوچیکه ، خیلی دلم گرفته از دستشون ، انشالا هیچوقت محتاج مال اونا نشم 

منم حسودم مامانم وقتی خیلی پیگیر کارای داداشمه ک چی شد چیکار کردی کجا رفتی ی بار جلو من بغلش کرد گفتم تو فرق میزاری اون بیشتر دوست داری منو نه گفت ن برابر ولی میدونم فرقه  

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔💙
منم حسودم مامانم وقتی خیلی پیگیر کارای داداشمه ک چی شد چیکار کردی کجا رفتی ی بار جلو من بغلش کرد گفت ...

برا من این چیزا مهم نیس💔

یعنی واقعا بین یه بچه مهربون و خوش اخلاق با یه بچه لجباز اذیت کن نباید فرقی باشه؟؟بین یه بچه مریض با ...

جمله ی اولتون دقیقا توصیف بچه های من هست ولی خب بازم دلم نمیادفرق بذارم....ولی بچه ی مریض وسالم واقعانبایدفرق گذاشت...