2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مث ج*نده ها میمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 4600 بازدید | 26 پست

سلام.چقدر لحظات سختی رو میگذرونی.قطعا" حق با شماست.من یه مرد خونه دارم برنج و ماکارونی رو توی سینک آبکش میکنم.ناراحت نشو قوی باش به زندگیت ادامه بده.سینک رو شوهر شما یا تعمیرکار درست میکنه.

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از دست این مردا🤦🏻‍♀️

بی فکر دهن وا میکنن یه حرفی میزنن قلب ادمو میشکنن...

حق داری عزیزم ولی با قهر و دعوا و گفتن اینکه خواهر و مادرتن و...

ن تنها چیزی حل نمیشه بلکه همه چی بدترم میشه و کامل روتون تو روی هم وا میشه

اروم ک شدین باهاش حرف بزن بگو ک گفتن این حرفا خوبیت نداره و ناراحتت می‌کنه

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
واقعا؟ بگو من ج ن ده باشم که تو باید بری بمیری که

واقعا . یه بار بهش گفتم حتما تو خیلی بی غیرتی که من ج...نده ام. گفت زن سالم هیچوقت تو روی شوهرش واینمیسه جواب نمیده هرچی شوهرش گعت میگه چسم. حالا خوبه خواهراش یکی که طلاق گرفت بس که تا نصفه شب تو مهمونی ها بود شوهرش از خونه بیرونش کرد. کوچیکه هم که هر روز با شوهرش کتک کتری میکنن یه سری گلوی شوهرش گرفته بود داشت خفش میکرد ازین هیکل درشتاس عین غول میمونه. حالا به من این حرفا رو میزنه. 

خدایا تو انقد بزرگی که میدونم حاجت محال کوچیکمو براورده میکنی  
واقعا . یه بار بهش گفتم حتما تو خیلی بی غیرتی که من ج...نده ام. گفت زن سالم هیچوقت تو روی شوهرش واین ...

خوب همونه

آدما از سر عقده ی حقارت فحش میدن

یعنی کسایی فحش میدن که از درون حس حقارت دارن

خوب همونه آدما از سر عقده ی حقارت فحش میدن یعنی کسایی فحش میدن که از درون حس حقارت دارن

دقیقا . خدا نسل همچین شوهرایی رو از رو زمین برداره. باعث میشن قلب آدم از مهر و محبت خالی شه و سرد بشه

خدایا تو انقد بزرگی که میدونم حاجت محال کوچیکمو براورده میکنی  
2790
2778
2791
2779
2792