2777
2789
عنوان

چله حدیث کساء

| مشاهده متن کامل بحث + 2583 بازدید | 753 پست

سلام🌹 

دوستان امروز شنبه ۱۳۹۶/۰۲/۲👈 به نیت حاجت روایی دوست

خوبمون۞مامان مهتابـــــــــ۞عزیزمیخونیم🌷 🌸برای سلامتی وتعجیل در فرج حضرت قایم صلوات🌸 

﴿ ‏اَللّٰهُمَ‌صَلِ‌عَلیٰ مُحَمَّدْوَآلِ مُحَمَّدْوعَجِلْ فَرَجَهُمْ ﴾

سلام دوستن گلم سمام

اومدم بگم هرروز دارم با تمرکز و از عمق وجود میخونم

و دارم معجزه میبینم مرسی از همتون

التماس دعا

حاجتتون روا به حق ارباب بی سرم

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام🌹 

دوستان امروز یکشنبه ۱۳۹۶/۰۲/۳👈 به نیت حاجت روایی دوست

خوبمون۞Nasim ۞عزیزمیخونیم🌷 

🌸برای سلامتی وتعجیل در فرج حضرت قایم صلوات🌸 

سلام🌹 

دوستان امروز دوشنبه ۱۳۹۶/۰۲/۴👈 به نیت حاجت روایی دوست

خوبمون۞خواهر ملی جـــون۞عزیزمیخونیم🌷

🌸برای سلامتی وتعجیل در فرج حضرت قایم صلوات🌸 

نداجون من میخونم خیالت راحت 

زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟گـرچـه آهـو نیـستـم؛ اما پر از دلتنگی ام ضامن چشمان آهوهـا، بـه دادم می رسی؟از کبوترها کـه می پـرسم، نشانـم می دهندگنبد و گلدسته هایت را، به دادم می رسی؟ماهـی افـتاده بر خـاکم، لبـالـب تشنـگـی پـهنه آبی تـرین دریـا؛ به دادم می رسی؟مـاهِ نـورانیِ شب هـای سیـاهِ عـمرِ مـن ماهِ من، ای ماهِ من؛ آیا به دادم می رسی؟من دخیل التماسم را بـه چشمت بستـه ام هشتمین دردانه زهرا(س)، به دادم می رسی؟بـاز هم مشهد، مسافرها، هیاهـوی حـرم یک نفر فریاد زد: آقا! به دادم می رسی؟ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ 

سلام دوستای گل ، حاجت همگی روا 

راستش من چند روزی نتونستم بخونم، از این ببعد روزی دوسه تا میخونم تا جبران شه. میخواستم اطلاع بدم که مدیون نباشم. 

التماس دعا 

زائری بارانی ام آقا به دادم میرسی ** گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ** ضامن چشمان آهو ها به دادم میرسی ** من دخیل التماسم را به چشمت بسته ام ** هشتمین دردانه زهرا به دادم میرسی! به حق جوادت ... ممنونم یا امام رضا 🙏 الهی پسرمو نذر قیام مهدی (عج) میکنم