2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر پیام نور حسابداری بری خوبه همان اول لیسانس داره ولی تمام کلاسهاشو شرکت کن چون رشته سختی هست

علمی کاربردی اول فوق دیپلم و بعد لیسانس داره هزینه اش مثل پیام نور هست

اگر بعدها یه اشنای قوی در بانک یا ... داشته باشی راحت با همان مدرک علمی کاربردی هم میری سر کار 

اگر پیام نور حسابداری بری خوبه همان اول لیسانس داره ولی تمام کلاسهاشو شرکت کن چون رشته سختی هست علم ...

عزیزم مسئله اینکه آشنایی‌ ندارم، هر رشته‌ای که قبول بشم حتماً درکنارش به جز دانشگاه توی کلاس‌هاش هم‌شرکت می‌کنم تا سطح علمی خودم رو ارتقا بدم و به کار کردن با سیستم درباره‌ی برنامه‌های مرتبط با اون رشته‌ هم می‌پردازم، کلاس زبان اون رشته‌ رو هم حتماً میرم چون زبانم‌ ضعیفه..

امیدوارم فقط قبول بشم اونوقت تمام برنامه‌ها و روتین‌های زندگیم درست میشه و پیروز میشم اما از اونور اگر قبول نشم همه‌چی جهنم به تمام معناا‌ میشه.

عزیزم مسئله اینکه آشنایی‌ ندارم، هر رشته‌ای که قبول بشم حتماً درکنارش به جز دانشگاه توی کلاس‌هاش هم‌ ...

انشاا... پیام نور قبول میشی 

پیام نور هم قبول نشدی سریع برو علمی کاربردی بدون آزمون ثبت نام کن رشته حسابداری فوق دیپلم و دوباره ثبت نام کن لیسانس

ولی علمی کاربردی باید بعدازطهرها بری کلاس چون بیشتر کارمندان میرند علمی کاربردی

انشاا... پیام نور قبول میشی  پیام نور هم قبول نشدی سریع برو علمی کاربردی بدون آزمون ثبت نام کن ...

عزیزم‌ خیلی ازت ممنونم که بهم راهکار دادی، امیدوارم همیشه توی مراحل زندگیت‌ پیروز و موفق باشیی.

2790
2778
2791
2779
2792