2777
2789
عنوان

جراحی زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 29 پست
دیگه چاره ای نیست ؛ یکم دیرتر عمل‌کن ولی بذار خیالت راحت باشه  بعدشم بیا نتیجه رو نشون بده ؛من ...

بینیت اگه استخونیه فکنم نادریان خوب دربیاره

یا محبی

رجایی هم یه سر بزن باید اول عکس و فیلم براش بفرستی خوبم میگیره تقریبا ۶۰ اینا

من عکس فرستادم قبول نکرد رجایی

نادریانم قبل اینکه ببینه بینیمو میگف نیازی نداره عمل نمیکنم حضوری دید قبول کرد

نمیدونم والا منم انقد خسته شدم دلم میخواد سرمو بزنم به در و دیوار گریه کنم

شاید پیش همین وقت بگیرم

میترسم پیش این وقت بگیرم اینهمه پول بدم خدای نکرده خوب نشه😂اونجوری دو جانبه میسوزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم🥲ولی ترسو ام وسواسیم

به نظر من بازم تحقیق کن  همه اطرافیان من همه دارن عمل میکنن خدایی از نتیجه هم راضین ولی حداکثر هزینه ایی که کردن ۷۰ تومن بوده . 

اگه واقعا با هزینه ش مشکلی نداری و میتونی بدی اوکیه 

بینیت اگه استخونیه فکنم نادریان خوب دربیاره یا محبی رجایی هم یه سر بزن باید اول عکس و فیلم براش بف ...

ببین میدونی مشکل دماغ من چیه ؛ از نیم رخ بنظرم دراز ،از صورتم خیلی زده بیرون ؛الان یه عکس 

به نظر من بازم تحقیق کن  همه اطرافیان من همه دارن عمل میکنن خدایی از نتیجه هم راضین ولی حداکثر ...

ببین اخه سلیقه با سلیقه فرق داره

منم خیلیارو دیدم راضی ان ولی من خوشم نمیاد

من نوک گرد میخوام کلوملام نمیخام صاف بشه(اون قیمت پایین  بینی بین دو سوراخ) تیغه بینیم پره هام میخوام خیلی ظریف بشه

بعد خب خیلیا قبلشون انقد بد بوده که بعدش خیلی راضی ان

من اونقدر دماغ زشتی ندارم که بگم هرچی شد بهتر از الانه

یه بینی واقعا زیبا میخوام

۱۷۰ و میتونم بدم

ولی نه اینکه بگم عین خیالم نیست ۱۷۰ میلیون برام راحته☹️نه دلم میسوزه واقعا و گرونه بنظرم ولی اگه بدونم همونی ک میخوام میشه ترجیح میدم هزینه کنم تا اینکه خدای نکرده بعدا همون پول دو برابرش هزینه ترمیم بشه

واسه همین دنبال نمونه از زینلی میگردم همش همه جا

آبی نشد کپی کن بعد باز کن

کلا لینک نیومد که کپی کنم

اگه پاک کردی الان آنم بذار سریع ببینم پاک کن

یا من بلد نیستم زیاد نی نی سایتو

درخواست بده بفرست منم بفرستم

بینی منم یکم این حالتی ک میگی رو داره فکنم

کلا لینک نیومد که کپی کنم اگه پاک کردی الان آنم بذار سریع ببینم پاک کن یا من بلد نیستم زیاد نی نی ...

درخواست دوستی رو قبول کردم ؛ آیدی تلگرام بذار اونجا ؛ من تو سایت خیلی راحت نیستم عکس بذارم

یه لحظه ام گذاشتم پشیمون شدم 

سلام عزیزم خوبیبینیتو عمل کردی؟منم الان دقیقا توشرایط پارسال شما قرار دارم میشه راهنمایی کنی🥲

سلام عزیزم نه متاسفانه هنوز فرصتش پیش نیومده

یبار اردیبهشت با فتح سامی وقت گرفتم که کنسل کردم

بعدش غلامرضا احمدی رو در نظر داشتم ولی هنوز قسمت نشده

دیگه چاره ای نیست ؛ یکم دیرتر عمل‌کن ولی بذار خیالت راحت باشه بعدشم بیا نتیجه رو نشون بده ؛منم میخوا ...

عزیزم شما بالاخره دکتر پیدا کردید ؟ اگه عمل کردید میشه اسم دکترتونو بگید ؟ 

من هم خودم هم پدر مادرم خیلی حساس و وسواسیمواسه همین حاضرم انقد هزینه کنیم ولی کم ریسک ترین باشه که ...

منم دقیقا مثل شما حساسم میخاستم بدونم بینیتو عمل کردی ؟ پیش چه دکتری؟