2777
2789
عنوان

خانمای با سلیقه میان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 22 پست

کابینت‌های شیری یا سفید با خرج کار قهوه ای خیلی قشنگه ،ولی شما باید نسکافه ای کار کنید با همون کناره های قهوه ای که به بقیش بیاد ..بین کابینتی هم میتونید بچسبونید مدل مر مر کرم 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دریای پایینو فقط میخوام عوض کنم چون داغون شدن پولم نمیرسه همه رو تغییر بدم 

درسته الان خیلی گرون میشه همه چی ،من چند تا کشو تو کمد دیواری خودم دادم بسازن فکر کنم دونه ای ۸۰۰ تا ۱ تومن میشه هر کشو

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
کابینت‌های شیری یا سفید با خرج کار قهوه ای خیلی قشنگه ،ولی شما باید نسکافه ای کار کنید با همون کناره ...

عزیزم آخه نسکافه ای با قهوه ای تیره یجوری نمیشه 

بنظرتون کرم بهتر نی 

2790
2778
2791
2779
2792