2777
2789
از داروخونه شربت آلوورا بگیر بعد از هر وعده یه قاشق بخور ، مطمئنم دعام میکنی ، اصلأ همون لحظه که میخ ...

واقعن خدااخیرت بده فردا میرم میخرم شمام همین علایم رو داشتید؟

اره لاغرم بعد خیلی میخورمم همم اینکه ناهار صبحونه چیز درست حسابی نمی‌خورم عوض شام دگ خیلی میخورم شب ...

بخاطر همونه مطمعن باش.چون خودمم این مشکلو داشتم الان که باشگاه میرم و رژیم میگیرم خیلی راحتم دیگ درد ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعن خدااخیرت بده فردا میرم میخرم شمام همین علایم رو داشتید؟

نه من ریفلاکس داشتم برگشت اسید معده به مری که واقعأ عذاب آوره ، خیلی شربت و قرص خوردم و عرق نعنا و صدالبته بدتر شدم چون نعنا واسه ریفلاکس سمه ، بااین شربت دیگه هشت ساله مشکلی ندارم ، هر کی هم مهمونم باشه و درد معده داشته باشه بهش میدم تعجب میکنند دردی رو که قرص نمیتونه آروم کنه این شربت میکنه ، واقعأ برا معده معجزه است ، البته روش ننوشته ها برای معده ، قیمتش هم فکر کنم حدود چهل تومن باشه ، کاملأ گیاهیه و ترکیب آلوورا و عسله ، به امتحانش می ارزه ، موفق باشی التماس دعا..‌‌

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
نه من ریفلاکس داشتم برگشت اسید معده به مری که واقعأ عذاب آوره ، خیلی شربت و قرص خوردم و عرق نعنا و ص ...

خب دگ همون اسید معدم میاد بالا میزنه به قلبم و گلوم  دست گلت درد نکنه ایشالله ک خوب بشم دعات میکنم

خب دگ همون اسید معدم میاد بالا میزنه به قلبم و گلوم  دست گلت درد نکنه ایشالله ک خوب بشم دعات می ...

انشاالله ، راستی شربت آلوورا تقویت سیستم ایمنی هم داره دیگه سرما هم نمیخوری

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...