2821
2789
عنوان

این یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 35 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این عشق وعلاقه تو نسبت به نامزدت در آینده تبدیل میشه ب تنفرررررررر....این حرف من یادت بمونه

همین الان دیه بهش فکر نمیکنم

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

یکی روخوندم فهمیدم چه خبره توروخدا آیندتو خراب نکن

منطقی تصمیم میگیرم 

این پنج روزم ک قهریم سر اینکه عکسم رو پروفایل بود

همین الان دیه بهش فکر نمیکنم

کار بسیار خوبی می‌کنی..بخدا چون جوونی خودم به هدر رفت دلم واسه دخترایی مثل شما میسوزه میخوام خوشبخت باشید... امیدوارم عاقبت بخیر بشی گلم

کار بسیار خوبی می‌کنی..بخدا چون جوونی خودم به هدر رفت دلم واسه دخترایی مثل شما میسوزه میخوام خوشبخت ...

قربون شما عزیزمم همچنینن 

بخداا چشمامو بسته بودم گوشامم کر شده بودد 

بهه همه چیم گیر میداد 

اون اگه منو میخاست تو این پنج روز خبر میگرفت ن بخاطر ی عکس لج کنه 

معنی استوریش چی بوده؟

وای وای دقیقا شوهرمن همین جوره...زندگی ندارم باهاش وبخاطر دوتا بچم مجبورم ب ادامه ی زندگی..

رو خاهر مادرخودشون اینجوری نیستن که بخدا 

ماله شما رو همه حساسه یا فقط شما؟

رو خاهر مادرخودشون اینجوری نیستن که بخدا  ماله شما رو همه حساسه یا فقط شما؟

فقط رو من حساس ،مثلا خواهرش باتاپ وشلوار تنگ میره حیاط هیچی نمیگه من اگر بدون چادر برم حیاط خونه قیامت ب پامیکنه میگه بالاخونه ها مارومیبینن

فقط رو من حساس ،مثلا خواهرش باتاپ وشلوار تنگ میره حیاط هیچی نمیگه من اگر بدون چادر برم حیاط خونه قیا ...

متاسفمم خیلیی 

چون نامزد منم همینه

از من قسم میگیره نرم بیرون 

اهنگ پیشواز نمیزاره بزارم 

ناخون طبیعی بلند نکنم 

الان راحتم نیسته

قربون شما عزیزمم همچنینن  بخداا چشمامو بسته بودم گوشامم کر شده بودد  بهه همه چیم گیر مید ...

نمیدونم معنی استوری رو اما قهرتون به هرجاکشید کوتاه نیا ونذار یر چیزای که حقته حرف حرف اون بشه،اسیر وبرده که نیستی عصر جدید هست که دخترا چه قدر آزاد هستن وتو قطعا در آینده خودتو با هم سن وسال های خودت مقایسه میکنی وافسوس میخوری پس خواهش میکنم عاقلانه تصمیم بگیر 

متاسفمم خیلیی  چون نامزد منم همینه از من قسم میگیره نرم بیرون  اهنگ پیشواز نمیزاره بزار ...

وااااای یعنی باشوهرمن مو نمیزنه اینو بهت بگم اینجور مرد ها هیچوقت درست نمیشن

نمیدونم معنی استوری رو اما قهرتون به هرجاکشید کوتاه نیا ونذار یر چیزای که حقته حرف حرف اون بشه،اسیر ...

چشمم عزیزممم خیلی خیلی ممنوتتم 

انشالله مشگل شماهم حل بشه و ارامش داشته باشی

متاسفمم خیلیی  چون نامزد منم همینه از من قسم میگیره نرم بیرون  اهنگ پیشواز نمیزاره بزار ...

یکی از تاپیک هاموبخون میفهمی با چ هیولایی زندگی میکنم نوشتم میخوام مثل بقیه خانوم ها زندگی کنم

وااااای یعنی باشوهرمن مو نمیزنه اینو بهت بگم اینجور مرد ها هیچوقت درست نمیشن

اخه اصلا اینجوری نبود رفیق بودیم😔