2777
2789

حالم از خودم بهم میخوره ک نمیتونم مثل بقیه خونه رو تمیز کنم همش ظاهری تمیز میکنم اونم ن با جون و دل

دوتا بچه کوچیک دارم خونم پر اسباب بازی میشه و خیلی ریخت و پاش دارن

اما من از خودم ناراحتم ک اگ اتاق یا باقی جاها اونا میریزن بهم چرا مثلا آشپزخونه باید تمیز نباشه اون ک دیگه من توشم

لطفا خانم های کدبانو و زرنڭ راه کار بدن واسه تمیزی و سرعت عمل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرشب قبل خواب سینک و گاز رو تمیز میکنم روی در  یخچال و روی اپن ها رو هم یه دستمال نمدار میکشم اشپزخونم همیشه تمیز ه

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

مثلامن هیچ وقت نمیذارم رو گازم ی قطره هم روغن بپاشه یا اگر بپاشه سریع با کف و اسکاچ پاک میکنم.همه چی رو سرجای خودش میذارم دخترمم ک ۶سالشه عادت دادم وسایلو سرجای خودشون بذاره بعد استفاده.اگه امروز نظافت و گردگیری کنم دییگه ول نمیکنم ب امون خدا تا هفته دیگه،روز بعدش باز دوباره ی گردگیری سرسری میکنم و جارو دستی میکشم

با اجازه استارتر

خواهرا میشه برام دعا کنید که چیزی که دنبالشیم تا جمعه پیدا بشه و مشکلمون بزودی حل بشه🥺کل زندگیمونه🥺یه صلوات مهمونم کنید

اجرتون با خدا🤲❤️🙏

دوستان کاردرمنزل که گفته بودم مال چندسال پیش هست و دیگه تموم شده لطفا انقدر سوال نکنید ممنون🙃

من کارامو شب میکنم صبح بیدار میشم خونه رو میبینم انرژی میگیرم همیشه خونه رو جوری تمیز کن که انگار الان مهمان میخواد بیاد

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم