2777
2789
عنوان

کادوی به دنیا اومدن بچه برادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2064 بازدید | 117 پست
خیلی خوبه آدم هر طور دوست داره باید زندکی کنه موفق باشید 

مرسی عزیزم 🌹 همچنین شما ❤️ 

استارتر نظر خواست که متاسفانه انگار نظرات باب میلش هم نبود😑 فقطططط نمیدونم چرا تاپیک زد  🤔

مرسی عزیزم 🌹 همچنین شما ❤️  استارتر نظر خواست که متاسفانه انگار نظرات باب میلش هم نبود😑 فقطط ...

😂😂😂😂به خدا سر چیزای الکی تاپیک میره رو هوا 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای،منم میترسم همین کارو کنن،من یه گرمی دادم،میترسم اونا هیچی ندن😅🤦🏻‍♀️

خودت برای همه چیز آماده کن 

کارشون خیلی بد بود ،خیلی هم ناراحت شدم 

یاد گرفتم مثل خودشون رفتار کنم

😐🤷🏻‍♀️
عزیزم ایشون کاربر اپرا هستن . اکثرا توی سایت همه میشناسند .خیلی خانوم خوب هستن 

لطف دارید

ایشون از قبل میشناسن و از قبل مشکل دارن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلام عزیزم خوبی نمی‌دونم من رو شناختی یا نه  یه نقطه و یه ضعف از خودم همیشه میدونستم اما نمی‌خ ...

سلام من در جراین کمربند نیستم

ولی کلی تمرین حواس جمعی توی نت هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شما که کلا تو سایتی من نفهمیدم کی کار میکنی!!! محازیه دیگه دوتا حرف قلمه سلمه میزنی و هر لحطه انلای ...

من کاری به حرف و پیشنهاد این بنده خدا ندارم ولی این مدل حرف زدن شما خوب نیست و حسادت شما رو کاملا نشان میده 

2790
2778
2791
2779
2792