2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 57 پست
مشلول یستشیرو هر صبح و شام ۴۰ روز بخون خواستگارا زیاد می شن.. من خوندم ولی دلخواهم نبودن.. استغفار ...

ببخشید مشلول ؟

لطف میکنین مجدد تایپ کنین من کلا پیامتونو متوجه نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ میدونم کارخداچپس ما واسه داداشم یکی دوجارفتیم خواستگاری بااینکع برادرم همه چی تمومه البته بغیراز د ...

واقعا یکی مثل من ک منتظر همچین آدمیه، یکی هم مثل اون خانم ب نظر خودش ذهن باز دارن.... 

اونجا ب درد نمیخوره، ادمای داغون ثبتنام کردن، 40سال ب بالا هستن

میگم که سایت ها بدرد نمیخورن ولی این مراکز خیلی خوبن  ، من خیلی هارو دیدم ازدواج کردن اینجوری و زندکی خوبیم دارن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

کانال ازدواج تو تلگرام هس عزیزم من داداشم عضو و اتفاقا با باباومامانم خواستگاری یه دخترم رفت ولی چون دختر ابادانی یود باباش میگفت رسممون این جهیزیه نمیدیم و خونه هم به نامم بزنین باهاش ازدواج نکرد خودمم یه مدت عضو بودم یه پسر دوتا خونه داشت و دوتا بچه بودن هی اصرارمیکرد باخانوادش بیان و ببینیم همو بهش گفتم نمیخوام چون مهاجرت نمیکرد من قصدم مهاجرت یا موردا دیگ هم خوب هس البته اون واسه ۲ سال پیش بود الان با دوست پسرم میخوایم ازدواج کنیم و مهاجرت کنیم

واقعا یکی مثل من ک منتظر همچین آدمیه، یکی هم مثل اون خانم ب نظر خودش ذهن باز دارن.... 

بزور راضیش کردیم بریم خواستگاری چندین ماه رومخش کارکردیم همه جمع شدن باهاش حرف زدن بعدک رفتیم این شدگفتیم عیب نداره دراتباط باشین تاباهم آشنابشین دختره همینکه بهت گفتم انقدلفت داد ک داداشم دمشوگذاش روکولش رف الانم دیگه ناامیدشدیم میگیم ولش کن همه ک نبایدازدواج کنن