2777
2789
کمال گرایی هی پول من پول من میشه تو زندگی من فلان خرجو کردم تو نکردی فکر کن زن خودش کار میکنه اما م ...

چیزایی مثل مانتو لاک ارایشگاه اینا شخصیه هم تو هم مرد باید با حقوق خودش بخره ولی وقتی نیاز دارین ماشین بخرین پولاتون باید بیاد رو هم مثلا یه چیز پیش پا افتاده ای مثل ساعت دیواری دیگه کی خریده کی برده چی هست که بخای بحث کنی ازش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزایی مثل مانتو لاک ارایشگاه اینا شخصیه هم تو هم مرد باید با حقوق خودش بخره ولی وقتی نیاز دارین ماش ...

ولی بخوای حساب کنی توخیلی از خونه ها ممکنه سر همونم بحث درست شه یا زن و مرد بلید انقدر باهم تفاهم داشته باشن و کامل حرفاشونو زده باشن که هیچ جای بحثی وجود نداشته باشه

و همینطور من الان که مجردم کار دارم میکنم جمع کنم تو اینده تو دوران عقدم بگم من انقدر جمع کردم توام جمع کن خونه بخریم و تو زندگیمون من خانه دار میشم و هر وقت چیزی لازم بود از شوهرم میگیرم

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍
ساده نیستم کارتش دست خودمه اون ازمن پول میگیره  ولی اینکه طرف رلت باشه پول لیزرتو بخای خیلی زش ...

من به پول اون نیاز ندارم اما وقتی یه توافقی کرده ادم باید پایبند بمونه من فقط موندم چجوری بعش یاداوری کنم و‌درمیون بزارم که ماشاللع شماها خودتون راحبه میدونید و منو زیر سوال بردیذ

اولا کثافت کاری نیس و باتربیت باش دوما مشکل داری نخون کسی برات فرش قرمز پهن نکرده

اینجا عمومیه خانوم باشخصیت نمیدونستی بدون 

حالا هم انگار چه چیز مثبت و خوبی گفتی که بمونم 

فقط بازم میگم ایندتو خوب بساز

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍
تاپیک های قبلیت که حرف از بارداری و رابطه هست!!!!! شماها خونواده ندارین واقعا؟😐😐😐😐❗️❗️با دوس پسر ...

واقعا درک نمیکنم کسی تو این سایت نمیاد بیو زنذگیش بنویسه که

فقط سوالعاش میپرسه

اتفاقا خانواده دارم و خبرم دارن