2777
2789
عنوان

دوستانی ک درماه، دوبارپریود میشن.؟

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 35 پست
خیلی دوست، دارم ولی پیش. نمیاد... داره کم، میشه.. استرس بدی دارم

فریز کن تخمکت رو

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی لب مرز؟؟

زیر یک دیگه برای بارداری سخت میشه منظورم اینه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
مامانم اینطوری بود  پریودام منظم بود یهو در پی یک شوک عصبی قطع شد رفتم دکتر گفت یایُسه شدی

دیگه قید بچه دار شدن زدید ؟

اگه برگردید عقب بچه دوم میارید ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دیگه قید بچه دار شدن زدید ؟ اگه برگردید عقب بچه دوم میارید ؟

اره حتما بچه دوم میاوردم خیلی دیر اقدام کردم 

هنوزم بابتش ناراحتم 

اخه مجردم. نمیدونم نمیشه، ترس دارم... 

میشه برو دکتر راهنماییت میکنه

نامه بکارت از پزشک قانونی میدن بهت

خوب چطوری تخمک، رو برمیدارن

عین تخمک کشی برای آی وی اف با یه بیهوشی ربع ساعته

اره حتما بچه دوم میاوردم خیلی دیر اقدام کردم  هنوزم بابتش ناراحتم

پسرم ۱۰ سالشه حقیقتش دو دلم میترسم سنم بالا بره و پشیمون بشم 

از شرایط مالی میترسم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن