2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 27 پست
چطوری استارت شکستی منم الان نا امید شدم از خودم پر انرژی منفیم

اگر برگردم به عقب و کاری میکردم که این شکستی که دوسال طول کشید دیگه اتفاق نیوفته 

دوروز استراحت میکردم فقط دوروز یا یک روز ذهنمو‌ آزاد میکردم یه سر پیاده روی میرفتم بعدش با خودم جدی می‌نشینم حرف میزدم میگفتم یا شکست بخور تا دشمنات شاد شن یا موفق شد که همونا برای دیدنت سرو دست بشکونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا فکر میکنی موفق نمیشی مگه چی کم داری؟ هدف که داری انگیزه هم که هست چون میخوای برای موفقیت و زن ...

واقعا  داغون شدم مامانم میگه مهم نیست 

فکر نکن ولی اصلا خسته شدم مشاورمم هیچی نمیگه 

چکار کنم فقط میگه درس اینجوری بخون هیچ کس درکم نمیکنه مامانم میگه کنکور استرس نداره 

واقعا  داغون شدم مامانم میگه مهم نیست  فکر نکن ولی اصلا خسته شدم مشاورمم هیچی نمیگه  ...

خودتو بریز بیرون هر چی که فکرتو درگیر کرده بگو الان

به دلیل قضاوت دیگران سکوت کرده ام

[QUOTE=312541075]خودتو بریز بیرون هر چی که فکرتو درگیر کرده بگو الان[/QUO

خسته شدم ۱۱ سال درس خوندم  بدون اینکه بیرون برم هیچ وقت بیرون نرفتم همیشه تابستان کلاس زمستان درس معدل ۲۰ /۱۹هیچ  نمی دونم چرا ولی خسته شدم دیگه دلم نمی خواد بخونم بعد که این حرف میزنم میگم آرزو هام خراب میشه دکتر نمیشم مردم چی میگن همه دختر خاله پسر خاله هام عموم همشون دانشگاه تهران وبهشتی آوردن بدون کلاس ولی من کلی کلیپ وکتاب ولی حس میکنم غیر ممکنه چون مثل قبل درس نمی خونم از خودم و آدم های اطرافم خسته م باید ۲۰ بشم باید درصد بالا یی بزنم همه چیز در هم بر همه همه میگن چند میشی  دندون میاری کاش تجربی نرفته بودم کاش بمیرم خسته شدم 

کاش درس بخونم آینده خودمو بسازم کاش ذهنم درگیر نشه کاش مثل قبلا بودم😭😭

[QUOTE=312541075]خودتو بریز بیرون هر چی که فکرتو درگیر کرده بگو الان[/QUO خسته شدم ۱۱ سال درس خوندم ...

میتونی بهتر از قبل بشی فقط نباید کوتاه بیای و اینو بدون زندگیتو بر پایه نظرات دیگران نزار اینکه اونا به اینجا رسیدن مهندس و دکتر ‌شدن شرایط همه یکی نیست و آدمها با هم فرق دارن ولی تو قراره بهتر از اونا بشی سعی و تلاشت رو بکن استراحت کافی داشته باش از خودت بپذیرایی کن برو لب پنجره بشین یه چای بخور 

به خودت جایزه بده برای خودت ارزش بزار

ممنونم یکم آروم تر شدم

خداروشکر به خودت امید داشته باش برنامه درست داشته باشی موفقی

درس بخون استراحت و  تفریح هم داشته باش 

برات آرزوی موفقیت میکنم انشاءالله به چیزی که میخوای برسی 

خداروشکر به خودت امید داشته باش برنامه درست داشته باشی موفقی درس بخون استراحت و  تفریح هم داشت ...

ممنونم

شما فرد موفقی نمی شناسید که تجربی باشه داخل مهر تلاش کرده باشه 

ممنونم  شما فرد موفقی نمی شناسید که تجربی باشه داخل مهر تلاش کرده باشه

نه راستیتش ولی یادمه یه رتبه برتر کنکور بود که می‌گفت کتابا رو میخوندم بازی می‌کردم تفریح میکردم با دوستام هیچ کلاسی هم نرفتم 

تو هم به نظرم مثل اون میتونی موفق باشی 

نه راستیتش ولی یادمه یه رتبه برتر کنکور بود که می‌گفت کتابا رو میخوندم بازی می‌کردم تفریح میکردم با ...

منتونم چون یک سال خیلی درس خوندم 

موهام سفید شد استرس شدید گرفتم لاغر شدم افسرده شد کلی مشکل به وجود آمد ......

خودم دیگه نمی خوام نابود کنم خودمو 

منتونم چون یک سال خیلی درس خوندم  موهام سفید شد استرس شدید گرفتم لاغر شدم افسرده شد کلی مشکل ب ...

همینکه اینطوری هدف داری به نظرم برات کافیه این نشونه خوبیه خدا پشت و پناهت باشه انشاءالله که دلت شاد بشه