nstrnkhanom مدیر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 4306 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 18 پست چطور میشه ی شخص خوب برای ازدواج پیدا کرد؟ تو اجتماع هستم، باشگاه میرم، کلاسای مختلف میرم! ظاهر خوبی دارم، اخلاقمم خوبه سایتای همسریابی اسم نوشتم، ب درد نمیخوره، کلا درب داغونا اونجان، یا سن بالا ها 27سالمه خسته شدم از تنهایی 1402/07/11 | 15:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nstrnkhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 4306 بله حق دارید تقریبا شده مشکل اکثر خانواده ها فکر نکنید فقط برای شماست انشاالله ... انشالله
نازپیشی عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1942 چون از ی سنی ب بعد واسه ماهایی ک چیزی ب سی سال نمونده تنهایی بهت فشار میاره حس اینکه سنت رفته بالا و ... درکت میکنمحق داری منم احساس تنهایی میکنمولی الان کمتر کسی به ازدواج فک میکنهمن یادمه یه پسری میگفت چرا ازدواج کنیم وقتی همونکاری که زنامون قراره واسه ما بکنن دوست دخترامون برامون انجام میدنجوری شده دختری که تنها و اهل خوشگذرونی نیس از نظر جامعه عقب موندس
پنیر_روزانه عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 172 درکت میکنم حق داری منم احساس تنهایی میکنم ولی الان کمتر کسی به ازدواج فک میکنه من یادمه یه پسری م ... دقیقا دیگه خودشونو نمیبرن زیربار تعهد واسه همینه همه تنوع طلب شدنتو بد دوره ای گیر افتادیم 🤣
نازپیشی عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1942 دقیقا دیگه خودشونو نمیبرن زیربار تعهد واسه همینه همه تنوع طلب شدن تو بد دوره ای گیر افتادیم ... من متنفرم از این دورهواقعا اشتباهی اومدم