2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 270 پست
دماغمو عمل کردم کلی پول دادم احساس میکنم خوب نشده یکی دیگه هم اینکه دوستم احساس میکنم بهم نارو زده ...

مبارکه عزیزم.سخت نگیر.من شنیدم خیلیا میگن بینی تا یه سال فرم اصلیشو پیدا نمیکنه پس باید صبور باشی اگه تازه عمل کردی.

در کل،خودتو تو هر شرایط و حالتی دوست داشته باش.

بعدشم اینکه،به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد واقعا.

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کتاب دارم ولی شوهرم خواب نمیتونم چراغ روشن کنم فقط تو نی نی سایت میچرخم

هندزفری بگیر آهنگای آرامش بخش گوش کن شاید تاثیر گذاشت.

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

چی بگم والا شوهر نکردم که اینکار زن گرفتم از بس بچه س

سخته.بعضی وقتا آدم دنبال تکیه گاهه ولی میبینه خودش تکیه گاه یکی دیگه شده.

باهاشون صحبت کنید.شاید بهتر شد.

مرسی گلم واسم دعا کنین سزارین بشم 🥺خیلی میترسم

حتما عزیزم❤️بهم خبرشو بده.

تو هفته شما دیگ بچه نمیچرخه که سزارین بشید چون جاش تنگه فکر اختیاری باشید چون اگه قراره برین دولتی و ...

من اخرین بار ۲۷ هفته رفتم امید دارم که برگشته باشه مثل اولش

بیمارستان شهر دیگه صحبت کردم واسه اختیاری ولی همشون میگن باید یکی از شرایط سزارینو داشته باشی 

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

منم چهارماهه زایمان کردم دقیقا همینطوریم همش به مرگ فک میکنم اصلا به چیزای ترسناک ربط نداره حتی اینط ...

خب این خیلی بده.حتمااا سعی کن افکارتو تغییر بدی.

اینطوری انگار منتظر نشستی تا یه اتفاق بد بیوفته.

به چیزای خوب فکر کن و داشته هات تو زندگیو ببین عزیزم❤️

اصلا بطور عجیبی بدآموزی داشت کامنتت🤣🤣🤣

آره من کلا روشای آشتی کردنمم با ایجاد شوک بود

حالا تو نامزدی یه بار پرسید اون غده هه که میگفتی تو شکمته چی شد؟

منم گفتم آها اون

اون تشخیص اشتباه دکتر بود🤣🤣

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚//مجددا تاکید میکنم،منو ریپ نزن مردک چند نطفه ای مجهول پدر