آره من کلا روشای آشتی کردنمم با ایجاد شوک بود حالا تو نامزدی یه بار پرسید اون غده هه که میگفتی تو ش ...
😂😂😂وای ما یدفعه دعوا کردیم خیلییی فشار عصبی به من اومد بقران داشتم سکته میکردم نمیتونستم حرف بزنم همه بدنم لرز گرفته بود ادا نبودا واقعا داشتم سکته میکردم ۲۰سالمم بود حتی فرداش چشمچپم پلکش یکم اومد پایین مث این سکته ای ها ولی هرچی به شوهرم وسط دعوا میگفتم منو ببر درمانگاهی جایی میگفت اره داری ادا درمیاری الان میبرم پیش مامانت تکلیفت مشخص کنه هر چی میگفتم همه بدنم داره مور مور میشه ببرم بیمارستان میگفت اداس فرداش که چشممو دید رید به خودش
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
خب این خیلی بده.حتمااا سعی کن افکارتو تغییر بدی. اینطوری انگار منتظر نشستی تا یه اتفاق بد بیوفته. ...
بخدا زندگیم خیلی خوبه ولی همش ترش از دست دادن دارم باور کن انقد درگیر این موضوع شدم یهو از خواب پامیشم فک میکنم بچم مرده برمیدارم محکم تکون تکونش میدم غیر ارادی تا وقتی تکون بخوره
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰