2777
2789
۸ سانت 

آها بخاطر اونه   . کدام شهری؟ حتما یه جراح ماهر انتخاب کن     . ممکنه طرف دیگه  هم  ندول داشته باشه و زیرعمل مشخص  باشه چون منم قراربود یطرفش دربیارن  ولی موقع عمل  دیده بودن اونیکی هم  پرتوش ندول ریزه  کلاهمشو درآوردن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم جراحت چی بود ؟  صدات  نگرفته ؟  

دکتر شیرزاد نصیری،،،،

بعد عمل دو،۳روز اول ک کلا صدام درنمیومد 

بعد ب مرور صدات اوکی میشه الان بعد ی ماه کلا صدام خوب شده...

ی سریارو دیدم ک تا آخر عمرشون صداشون ی کم تغییر میکنه

خیلی مهمه پیش کی عمل میکنی زیر دست هرکسی نرو...

بعد عملم تا چند روز باید غذایه شل و گرم بخوری چیزای سفت نخوری

بعدش همه چی میتونی بخوری

من تا دوهفته رعایت کردم 

بعد دوهفتم بخیمو کشیدم الان پماد میزنم 

مشهد

ببین  تاکید میکنم که  حتماتحقیق کن جراحت باسابقه عمل تیروییدباشه وبه همه میگم چون واقعا دوس ندارم  بلاهایی سرخودم اومده  سر کس دیگه ای بیاد بااینکه یه بیمارستان خصوصی توتهران  رفتم

نمیخوام بترسونمت  واقعا نیتم خیر . امیدوارم عملت به خوبی پیش بره 

ببین  تاکید میکنم که  حتماتحقیق کن جراحت باسابقه عمل تیروییدباشه وبه همه میگم چون وا ...

یه جراح خاستم برم پیشش فوق تخصص جراحی غددبود بعدگفت هزینه عملم ۵۰ ملیون 

یه دکتردیگه رومعرفی کردن عمومیه ولید۳۸ سال سابقه جراحی داره گفتن کارش خوبه

خدایاشکرت 🩷

دکتر شیرزاد نصیری،،،، بعد عمل دو،۳روز اول ک کلا صدام درنمیومد  بعد ب مرور صدات اوکی میشه الان ...

من عمل کردم  سال ۹۷ بیمارستان سجاد. تایک ماه نمیتونستم چیزی بخورم  هم درد داشتم  هم  ریه ام عفوت کرده بود   وتایسالمم  صدام گرفته بود . هنوز بعد چندسال یطرف حنجره ام هنوز فلجه. باوجود روزی چندتا کلسیم  پاهام ودستام مورمورمیکنه.ولی دادشم توشهرخودمون کرمانشاه عمل کرد خداروشکر جراحش خوب بود. چون من سرم اومده بوده  بهش گفتم اصلاعجله نکن وجراح خوبی گیربیار 

یه جراح خاستم برم پیشش فوق تخصص جراحی غددبود بعدگفت هزینه عملم ۵۰ ملیون  یه دکتردیگه رومعرفی ک ...

بنظرم اون ۵۰ تومن ارزش داره چون خیالت راحته . ولی اشکال نداره  امیدوارم این جراحی که انتخاب کردی خوب باشه وسابقه عمل تیرویید با  درصد موفقیت بالایی داشته باشه  . ببین برو چندباری مطبش مریضهای که میان پیشش ببین  اونایی که عمل تیروییدکردن ببین وضعشون چطوره   

بنظرم اون ۵۰ تومن ارزش داره چون خیالت راحته . ولی اشکال نداره  امیدوارم این جراحی که ان ...

همه راضی بودن .جالبیش اینه همسایمون رفت پیش همین ک گفت هزینه ۵۰ ملیون 

تیروئیدش بدخیم بود و یه توده رو ورنداشته قراره مجدد عملش کنه

خدایاشکرت 🩷

همه راضی بودن .جالبیش اینه همسایمون رفت پیش همین ک گفت هزینه ۵۰ ملیون  تیروئیدش بدخیم بود و یه ...

چی بگم والا  . درسته حتی همون جراحهای تیروییدماهر هم ممکنه اشتباه کننن  ولی درصد  خطاشون خیلی کمتره نسبت به جراحهایی  که تجربه عمل تیرویید کمتر دارن 

من عمل کردم  سال ۹۷ بیمارستان سجاد. تایک ماه نمیتونستم چیزی بخورم  هم درد داشتم  هم & ...

اخی عزیزم....

حالا باز میخوای عمل کنی؟؟؟

منم خییییییلی میترسیدم دیگ آنقدر تحقیق کردم ک آخرش شد این دکتر همش میترسیدم صدام عوض شه....

ولی خداروشکر همه چی خوب بود حالا جواب آزمایش کلسیمم ‌ ک خوبه ب ظاهر تو ازمایش 

ولی ریزش مو شدید دارم البته قبل عملم داشتم

موهام ی خرمن بود الان ن رشد میکنه هم میریزه 

اخی عزیزم.... حالا باز میخوای عمل کنی؟؟؟ منم خییییییلی میترسیدم دیگ آنقدر تحقیق کردم ک آخرش شد این ...

نه دیگه عمل  چرا .   دعاکن  هورمون پاراتیروییدم  بره بالا وحنجره ام درست شه 

2790
2778
2791
2779
2792