من مهندسی کامپیوتر کاردانی تموم کردم کارشناسی ترم دو هستم
از کنفرانس و سوال جواب دادن جلو بچها خیلی خجالت میکشم 🥺🥺😔
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اعتماد به نفست کمه تقویتش کن مسلط باش رو مطلبت نگاهت رو هم بچرخون روی بچه ها موقع کنفرانس
چطور تقویت کنم هرچی هم سعی میکنم درست نمیشه
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظذم باید تمرین کنی مثلا قبل از کنفرانس تو خونه چشماتو ببندی و هم کلاسی هات رو تصور کنی که روی صندلی هاشون نشستن و دارن بهت نگاه میکنن و همینطور استادت ، یا میتونی سر کلاس که میری خودت رو از همشون لایق تر تصور کنی انگار که همه اونجا از تو پایین ترن
گفتن تا آخر هفته به این فکر کن که همه دوستات قراره این و تجربه کنن
دوستی ندارم اونجا