2777
2789
عنوان

از دیشب اعصابم خردههههههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب مهتاب بدجنس نیست. فقط نمیدونه چی میگه همش میخواد اظهار فضل کنه و خودش رو با اطلاعات نشون بده
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
اسلام چه به زن و چه به مد در صورت نازا یا عقیم بودن حق طلاق رو داده. ولی وفا داشتن به همسر از همه چی مهمتره. پیمان ازدواج یعنی در غم و شادی و سلامت و بیماری کنار هم بودن
ببین خیلی قوانین ناراحت کننده وجود داره چه در شرع و چه در قانون ایران ولی لزومی نداره تو جمع خانوادگی گفته بشه (میتونی یه بار همینو بهش بگی) یا بگی جز راست نباید گفت هر راست نشاید گفت
دیشب گیر داده بودن شما هم بچه بیارید نازایی خیلی زیاد شده. دو سال جلوگیری کردید تا بچه بیارید دو سال طول میکشه. ولی یکی از خاله هاش خوبه یواشکی میگفت با بچه مرد به زندگی دلگرم میشه. میگفت خودم ناراحتم تو این سن پیری فقط یه دختر دارم همش میگم کاش به حرف مادرشوهرم گوش میدادم و میاوردم اونموقع فکر میکردم بد منو میخواد.
عزیزم چرا جواب مادرشوهرت رو میخوای به شوهرت بدی؟حالا که بعداز اونهمه کشمکش اشتی کردین جو رو با اینجور حرفهای بی اساس خراب نکن.همون لحظه باید میگفتی قانون تو این مورد هم برای زن هم مرد حق طلاق داده تمام دیگه الان جواب بدی فکر میکنه چقدر ناراحتت کرده وجری تر میشه.ولش کن زندگی وشوهرت خیلی مهمتراز حرفهای خاله زنکی مادرشوهرته
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
بنظرم اصلا نباید چیزی میگفتی یه چیزی هست میگن شما فحش رو بریز رو زمین هرکی هرچی لایقشه برمیداره منظورم اینه وقتی یکی حرفی رو با منظور میزنه اگر شما دفاع کنی با هرچی بگی طرف با خودش میگه خوب به هدف زدم و به خودش گرفت
آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
سحر جون من ده سال مقاومت کردم هر کی میگفت بچه ازش متنفر میشدم همش میگفت به کسی ربطی نداره الان که بچه دار شدم میبینم که اونایی که راهنمایی میکردن و تجربشون رو در اختیارم میزاشتن دوستم بودن باید ازشون تشکر میکردم با بچه همه چیز شیرین تر میشه هر چند حرف مادر شوهرت قشنگ نبوده اما ته حرفش این بوده که من دلم میخواد مامان بزرگ بشم
مریم جان بله. البته خدا رو شکر مشکلم تا حد خیلی زیادی با همسرم حل شده و تغییرات زیادی کرده