2789
جدی😶😂😂

آره 😆😁

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=312415906]دوستان زیرکونیوم یه عنصره توی جدول تناوبی مثل هیدروژن و اکسیژن لابد شما همون بانمک هایی بودید که سر ...[/E]

نه ما رشته مون انسانی بوده جدول تناوبی رو فقط سال اول دبیرستان داشتیم فک کنم واسه همونم یادمون نمیاد

شما بچه درس خونا به بزرگی خودتون ببخشید

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خدا نکشتتون

امین🥹😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
آره 😆😁

تصورش کردم  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
تصورش کردم    

عین همین خانم هم همیشه تسبیح ب دست و افسردست🤦‍♀️

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

عاقا این زیر .. حتی اگه از الماس هم گرون تر باشه من نمیخوامش اسمش خیلی ضایع اس 😂

فکر کن بپرس وای نگین انگشترت چه خوشکله چیه؟

بعد بخوای بگی زیرکونیوم😂😎

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

[QUOTE=312415906]دوستان زیرکونیوم یه عنصره توی جدول تناوبی مثل هیدروژن و اکسیژن لابد شما همون بانمک ...

بله نهم مشترک بود داشتیم ،میبخشم به بزرگیم😂😃

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
عین همین خانم هم همیشه تسبیح ب دست و افسردست🤦‍♀️

عروس بد😤

چرا پشت سرم حرف میزنی هاااان🤣

عروس بد😤 چرا پشت سرم حرف میزنی هاااان🤣

😂😂

بله نهم مشترک بود داشتیم ،میبخشم به بزرگیم😂😃

اصن بد جوری شرمندم کردی بزرگوار انشالله بتونم جبران کنم الان دستم خالیه پولدار شدم چندمثغال زیر.... واست میخرم😂😜

[QUOTE=312415906]دوستان زیرکونیوم یه عنصره توی جدول تناوبی مثل هیدروژن و اکسیژن لابد شما همون بانمک ...

منی ک گرافیکم اصلا نفهمیدم چی گفت 😅

اصن بد جوری شرمندم کردی بزرگوار انشالله بتونم جبران کنم الان دستم خالیه پولدار شدم چندمثغال زیر.... ...

وای مرسی عزیزم ،میندازم دستم حتما زیرکونیم رو 😍😂😂

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
منی ک گرافیکم اصلا نفهمیدم چی گفت 😅

خودتو ناراحت نکن تو تنها نیستی

بعدشم این تاپیک هدف دار بود استار تر اومد یه سوال پرسید و ولوله انداخت و خودش در رفت