2777
2789
عنوان

دوستان بیاید بگید ژل بزنم یا نه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 29 پست

سه سال دیگه میشم پنجاه سال

و چین و چروک ها نمایان میشن🤕

خواهرم واسه همین گفت هم لب و هم فیلر خط خنده تزریق کن

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چه عقب موندگی😑

آخه سن که میره بالا کم کم چین و چروکا پیدا میشن

تا حالا بوتاکس نکردم ولی چین و چروک تا سه چهارسال دیگه خواه ناخواه میاد رو صورتم و اصلا دلم نمیخواد صورت چروکیده داشته باشم واقعا

از ۵۰ سالگی وحشت دارم

ولی خب چیزی نمونده بهش

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
چه خوشکلی ماشاالله

لطف داری گلی جان

چشات قشنگه😍🙏🏻🌻🌹🌺

نه خوبه ناشکری نکن    

باشه عزیزم

حرص نخور حالا😂😍🙏🏻✋🏻

ماشالا جوون  و زیبایی تنت سال  دلت خوش

چشماتون زیبا میبینه گلم🙏🏻🤩🌷🌷⚘

همچنین عزیزجان

ممنونم از دعای قشنگتون🌻🌹💖💖

عزیزم باز میذاری؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★