2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عین دختر من اونم امسال رفته ، اونم همش میگه ی جوریم،شاید طبیعیه وارد محیط جدید رشته جدید شدین

معلمم مبگه خیلی کند کار مبکنی در حالی که من فقط خستم، میگ اگه همین جوری پیش بری میفرستمت مدیریت خانواده 😔

من رشتم تجربی بود روانشناسی تهران قبول شدم ولی علاقم لباس بود

رفتم ازاد.کاردانی تکنولوژی دوخت خوندم ک دوترم اول خیلی سخت بود چون تاحالا سوزنم دست نگرفته بودم

کارشناسی طراحی لباس

الانم دانشجوی ارشدم

خیلیم راضیم و مزون عروس دارم😌

من رشتم تجربی بود روانشناسی تهران قبول شدم ولی علاقم لباس بود رفتم ازاد.کاردانی تکنولوژی دوخت خوندم ...

ماشاللللله موفق باشی همینجوری پیش بری💙

منم تاحالا سوزن دست نگرفتم، فقط دوست دارم؛ ولی به خاطر خستگیم و حرفای معلم دارم زده میشم، علاقه ی دیگه ای هم جز لباس ندارم🥲

خسته از چی گلم؟؟بعدم توچی کندی ؟هنوز که فعالیت خاصی شروع نمردن

چرا

ما الان دامن دوختیم، یعنی البته من امروز روی پارچه آلبوم رو پیاده کرده و برش دادم و... مونده فقط بدوزمش و زیپ بزنم

خسته از چی گلم؟؟بعدم توچی کندی ؟هنوز که فعالیت خاصی شروع نمردن

خب میدونی میترسم اندازه هاش کوچک بزرگ بشن، واسه همین وسواس دارم و خیلی روش وقت میذارم، داشتم صابون کاری می‌کردم

خب میدونی میترسم اندازه هاش کوچک بزرگ بشن، واسه همین وسواس دارم و خیلی روش وقت میذارم، داشتم صابون ک ...

می‌دونی مهمترین عامل تو عدم پیشرفت ترسه دختر گلم نترس  ترست رو نادیده بگیر فوقش دوباره میدوزی کافیه بری تو‌دل کار ،این خوبه که دقت داری ولی ترس چیز خوبی نیست مانع پیشرفتت میشه