من میخاستم بگم ک تخت شو نباشه ...تخت شو بودنش چه مزیتی داره؟
اگر از فروشگاهی میگیری که سفارش میگیره ازت بعد میسازه میتونی بگی تخت شو نباشه
باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷باید از تیشه نامرد چشید نا به یک قامت مردانه رسید ❤️ ی دختر آذر ماهی عصبی ولی مهربون عاشق برادرم و همسرم هستم عشقای زندگیمن خیلی بلند پروازم و معتقدم به هرچی بخوام میرسم 🥰🥰 ۷ آذر برام قشنگترین روز خداس جون تولد سولی خانوم 🥳🥳🥳 واسه هیچ چیز بیشتر از یک شب غصه نمیخورم و معتقدم هرچی بخواد بشه میشه فقط باید خدای مهربونم بخواد ❤️❤️❤️ عاشقتم خداجونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷باید از تیشه نامرد چشید نا به یک قامت مردانه رسید ❤️ ی دختر آذر ماهی عصبی ولی مهربون عاشق برادرم و همسرم هستم عشقای زندگیمن خیلی بلند پروازم و معتقدم به هرچی بخوام میرسم 🥰🥰 ۷ آذر برام قشنگترین روز خداس جون تولد سولی خانوم 🥳🥳🥳 واسه هیچ چیز بیشتر از یک شب غصه نمیخورم و معتقدم هرچی بخواد بشه میشه فقط باید خدای مهربونم بخواد ❤️❤️❤️ عاشقتم خداجونم
ما داریم از این مدل رنگش طوسی نوک مدادی رنگه فقط یه میله طلایی مانند ب دسته های س نفره هاش وصلن و پایه هاشم طلایین و تک نفره و کوسن هاشم شیری رنگه ک مدلش با س نفره یکم متفاوته و دکمه طلای بهش نوار مانند کوبیده شده دور تا دور مبل. خیلی شیکه و تخت خواب شو هم هست. ب خونه ما ک خیلی میاد کلا مناسبه. هم جدیده هم شیک.
برام صلوات بفرستید برای مشکلات و خواسته هام یه دنیا ممنون💚🙂