2777
2789
@delbarasham    

اومدم❤😊

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

ب عنوان شیعه ی منتظر خیلی کوتاهی میکنم. انتظار و منتظر این شکلی که من هستم نیس. هیچ کاری واسه مولام نکردم..هیچی.توی هر دوتا دنیا شرمندشم.

ب نیت سلامتیشون صدقه میدم و گاهی کارامو نیت میکنم برای سلامتی و ظهورشون. غذاهامم موقع پخت نیت میکنم نذر سلامتی و ظهورشون میکنم..برای خودم که چیزی به این دنیا و به این شیعه بودن اضافه نکردم متاسفم.دوست داشتم واسه مولا سرباز تربیت کنم...نکردم😔

ب قول بازی مافیا من شهروند بدی بودم که چیزی ب این شهر اضافه نکردم..به شهر انتظارِ ظهور

امام زمانم شرمندتم

چشم به راه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام مهربونم🥰

به تاپیک صاحب‌الزمان خوش اومدین 😍🦋

به نیت حاجت روایی شما :

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم 

به نیت سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان عج :

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم 

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 

و ایده یا کاری به ذهنتون میرسه به اشتراک بزارین🙏😍

@قلقلی1402

@دخترکفشدوزکی۷۷  
@samirsob
@dokhtaremehrban

@شکلات_توت_فرنگی  

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

واسه سلامتی امام زمان قرآن بخونیم🕊

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

ایده_کار_مهدوی#

2رکعت نماز «مثل نماز صبح»به نیت سلامتی و ظهور هدیه کنی 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اولا اینکه منو حتما تگ کن.

دوم اینکه من روزی یک زیارت عاشورا و شبی یک سوره واقعه تقدیم شون می کنم.

5 شنبه و جمعه هم در سفره صلواتشان شرکت می کنم.

آرزویم، خواستم، هدفم یک حیات روشن و نورانی است. 

با همسرمون  مهربونتر باشیم  بخاطر شادی دل امام زمان😅

ایده_کار_مهدوی#

اگر درس میخونی یا شغلی داری یا ورزشی انجام میدی نیت کنی در جهت خدمت به امام زمان باشه 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

با همسرمون  مهربونتر باشیم  بخاطر شادی دل امام زمان😅

😅😅

ب عنوان شیعه ی منتظر خیلی کوتاهی میکنم. انتظار و منتظر این شکلی که من هستم نیس. هیچ کاری واسه مولام ...

چه بسا یکی از این کارهایی که گفتید 

مقبول درگاه خدا و توجه آقا افتاده 

ایشون کریمند .

خداوند شکور هست و کوچک ترین کارهای خالص رو به بهای گزاف میخره ..

قبول باشه و خدا توفیقات تون تو این مسیر زیاد کنه ..

الهی به زودی جز سربازان اقا بشید .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اولا اینکه منو حتما تگ کن. دوم اینکه من روزی یک زیارت عاشورا و شبی یک سوره واقعه تقدیم شون می کنم. ...

سلام عزیزم 🥰

چشم 

قبول باشه عزیزم 

ان شاء الله جز سربازان حضرت باشی🤲

ب عنوان شیعه ی منتظر خیلی کوتاهی میکنم. انتظار و منتظر این شکلی که من هستم نیس. هیچ کاری واسه مولام ...

نمیدونم چرا پستتون رو خوندم گریه ام گرفت 😭😭حرف دل منم هست 

الهی به حق غریبی آقا امام زمان عج الله سرباز اضافه کنید به سپاهش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🤲🤲

۱۴ تا صلوات براتون میفرستم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭