2777
2789

ی بار شوهرم رومیز ناهارخوری داشت چیزی می نوشت بعد من هی باهاش حرف زدم حرف زدم حرف زدممم هی گفت زن هیچی نگو بذار تمرکز کنم اما من لجم گرفت و حرف زدم

یهو اومد بگه چی میگی با صندلی اومد عقب اما ب صندلی فشار اومد و ترک خورد شکست

بهت زده گفت ببخشید نمیخواستم بشکنه

منم ک از جواب ندادنش و محل ندادنش حرصم گرفته بود با دیدن این موضوع زدم زیر گریه گفتم بیشور جهیزیه ام رو چرا خراب کردی مخصوصا خراب کردی و عصبانی شدم

گفتم الان یکی از وسیله هاتو میشکنم.رفتم سراغ لپتاپ نذاشت

رفتم سراغ گوشیش نذاشت. بعد داشتم دنبال ی وسیله گرون میگشتم واسه اون باشه و خرابش کنم یهو چشمم افتاد ب تلویزیون ک برای جهیزیه اون خریده بودم.رفتم سمتش ک بشکنم یهو دوید ک باز نذاشت منم دوتا کنترل تی وی رو برداشتم و فرار کردم و پامو گذاشتم وسط کنترل اول و شکستم و تا اومد کنترل دومو بگیره پامو گذاشتم روش و اونم شکستم

شوهر منم عشق تلویزیون مات و مبهوت شد

منم دوباره داد زدم چرا صندلیم رو شکستی چرا لجمو در میاری

بعدشم اصلا خنده و اینو تو کار نبود.فقط شوهرم تعجب کزده بود میگفت واقعا میخواستی گوشیمو بشکونی؟تی وی بشکونی؟ اون فقط ی صندلی بود از قصد نبود

الان ک یادم میاد میگم ببین آخر بعد چند ماه کنترل تی وی گیرش اومد خرید اما هنوز صندلی میز رو درست نکرده😐

حالا ک فکر میکنم میگم تو اون لحظات برای مغز آدم چ اتفاقایی میفته ک آنقدر نفهم میشه دور از جونتون؟

توروخدا تو عصبانیت کنترل کنید خودتونو

پسرم از من ب ارث برده.دیشب هجوم برد سمت سیم سیار تلویزیون ک بکشه و منم از ترس برق گرفتگی رفتم ازش گرفتم چندبار و گریه کرد.بار آخر عصبانی شد تلویزیونو انداخت و تی وی از وسط شکست و دیگ صفحه ش سیاه شد

شوهر بدبختم ماموریته.امروز بهش گفتم بدبخت کپ کرده بود.گفت ب پول ارایشگاهت دست نمیزنی تا بیام😐

به خدا امشب معدم درد اومد از بس به این تاپیک و تاپیک اون زنه خندیدم 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گوشیمو سی متر پرت کردم خورد دیوار لنزش خراب شد،بعدا میگفتم اگه کلا میشکست چی

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

اون قرار بود شوهرش بفرستتش خونه باباش شمام وسایل خودتو پسرتو جمع کن اماده باش😂😂😂 شوخی کردم .منم به شدت عصبیم گوشی خودمو کوبیدم به دیوار نابود شد . فلاسک چای رو کوبیدم کف اشپزخونه خورد خاکشیر شد و.... شوهرم همیشه میگه خوبه مرد نشدی وگرنه همیشه تو زندان بودی بخاطر درگیری

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

اون قرار بود شوهرش بفرستتش خونه باباش شمام وسایل خودتو پسرتو جمع کن اماده باش😂😂😂 شوخی کردم .منم ب ...

ببین خداروشکر میکنم پسرم یک سالشه و زبون نفهمه 🤣🤣 هرچقدر دعواش کنی بازم‌نمی فهمه

شوهر منم کسیو نداره سرش خالی کنه 

یا خدا فلاکس خطر جانی داره 🤣🤣🤣

ک ازم نگیرتش داشتم منفجر میشدم همش وسیله های خونه رو خراب می‌شد دیگ طاقت اینو نداشتم

درکت میکنم

من خودم سال اول ازدواج داشتم حلوا درست میکردم اعصابم خراب شد از دست شوهرم قاشق حلوارو پرت کردم تو دیوار.بعد ۵ سال هنوز یه تیکه هایی از سقف لک حلوا مونده

وای که موقع عصبانیت ادم چکارا که نمیکنه

ببین آره ب خدا

باید آدم رو خودش کنترل داشته باشه

حالا جدای اینا خدا نکرده بلا ملا سر یکی  میاد 

منکه همیشه ب خدا پناه می برم جلومو بگیره