2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا💜🚬

| مشاهده متن کامل بحث + 5121 بازدید | 1282 پست
هیچ چیز بالاتر از سلامتی نیست🥲 من تابستون امسال بخاطر از دست دادن سلامتیم از همه ی برنامه هام عقب ...

عههه تگم نشد بکنم😐🤣

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
خداراشکر چون مهربونی ساعت ۸ بیدارشدی مواظب خواهرت بودی.‌‌. خیلی قربون صدقه ی کسایی که خیلی نمیشناس ...

بوس بت🥲💜

حالا ۸ ک هیچی نیست بیبم😂

از ساعت ۷ صبح یه روز تا ساعت ۶ صبح روز بعدش بیدار موندم مراقبش بودم..

دقیقا همین دو روز پیش بود..

چون خیلی خیلی حالش بده

واو..

عادت دارم

مخصوصا دوستای مجازیم🥲😂

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دورت بگردم نظر لطفته عزیزدلم😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙

واقعیته😌❤❤🫂

فداتشم❤❤❤🫂

آرمی💜                                                              سر خاک من اونی ک بیشتر منو اذیت کرد بیشتر گریه می کنه اونی ک نخواست منو ببینه بلاخره میاد به دیدنم اونی که قهر بود میاد آشتی می کنه اونی که سلام نمی کرد میاد برای خدافظی چ روز قشنگیه اون روز همه هستن حیف خودم نیستم 🖤🥀 ️ 
هوم 😂 من عمرا دست نمیزدم بهش بغلش نمی‌کردم چه برسه میومدم ماساژش میدادم 😐😂 اصن بغلش نمی‌کردم تا ...

نه من از دلم میخاست میرفتم اگه نه اگه خود مدیر هن میومد نمیرفتم

(army)                                                            
🤣🤣🤣 ما موهامو می‌دادیم بیرون اصن نمیتونست چیزی بگه 🤣🤣🤣💔👌✌️

🤣🤣

تینا تاپیکت چرا قفل شده پست های آخر دعوا کردید 

(army)                                                            
نه من از دلم میخاست میرفتم اگه نه اگه خود مدیر هن میومد نمیرفتم

😂😂😂😂

یه بار اومد گفت شماها مثلا دخترای مدرسه این بزرگ مدرسه این یه کمک بکنین تی آورد داشت خودش تمیز میکرد داد میزد مثلا ما تمیز کنیم منم بیخیال از کنارش رد شدم گفته عع خانم فلانی سلاممم ببخشید ما بریم تو حیاط میریم دوباره کلاس 🤣🤣🤣🤣💔

Off..

😂😂😂😂 یه بار اومد گفت شماها مثلا دخترای مدرسه این بزرگ مدرسه این یه کمک بکنین تی آورد داشت خودش ...

🤣🤣👍

مارو اگه موقع کلاس میدید می‌برد تووو دفتر کتابا رو می‌ریخت گفت جمع کن جمع میکردم میگفت فلان چیز جاش اینجاست نه اونجا سال آخر بود داشتم درس میخونم دیگه اونم اذیتم میکرد

(army)