2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا💜🚬

| مشاهده متن کامل بحث + 5121 بازدید | 1282 پست
فدای توو بشم من عزیزدلمممم💙💙💙💙💙💖💖💖💖

خدانکنهههه عزیزممم🥺😘😘😘😘🙃💜💜💜🫂🫂🫂

آرمی💜                                                              سر خاک من اونی ک بیشتر منو اذیت کرد بیشتر گریه می کنه اونی ک نخواست منو ببینه بلاخره میاد به دیدنم اونی که قهر بود میاد آشتی می کنه اونی که سلام نمی کرد میاد برای خدافظی چ روز قشنگیه اون روز همه هستن حیف خودم نیستم 🖤🥀 ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چقدررمهربونی تووووو😍😍😍😍😘😘😘😘💜💜💜💙💙💙💙💙

خودت مهربونی که منو مهربون میبینی فداتشم😍😘😘😘😘😘😘💜💜🫂🫂❤❤💞

آرمی💜                                                              سر خاک من اونی ک بیشتر منو اذیت کرد بیشتر گریه می کنه اونی ک نخواست منو ببینه بلاخره میاد به دیدنم اونی که قهر بود میاد آشتی می کنه اونی که سلام نمی کرد میاد برای خدافظی چ روز قشنگیه اون روز همه هستن حیف خودم نیستم 🖤🥀 ️ 
ممنم🥺ولی همشون بچهامن فرقی بینشون نمیذارم🤤😁

آخی🥺😌😂❤

خب بسم الله رحمن رحیم و بهی نستعین😹 بی تی اس اسم یک گروه کیپاپ کره ای میباشد ک از هفت پسر نرمال کر ...

خب بعدش؟

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌            
منم توو دلم اینقدر فحشش دادم من مادر خودمو ماساژ نمی‌دادم بعد بشینم آروم آروم مدیرو ماساژ بدم اون بد ...

هوم 😂

من عمرا دست نمیزدم بهش بغلش نمی‌کردم چه برسه میومدم ماساژش میدادم 😐😂

اصن بغلش نمی‌کردم تازه چه می‌رسید که بیام ماساژش بدم مگه ماساژورشم 😐

اصن برا همین خیلی باهام لج میکرد چون اصن به حرفاش گوش نمی‌کردم 🤣🤣🤣💔

همیشه پیش دبیرمون (با یه دبیرم خیلی خوب بودم) می‌گفت بهش بگو بیاد این کارو کنه و می‌رفت

بعد دبیر میومد به من می‌گفت بیا برو کارت داره میگفتم خانم چیکار داره؟میگفت یه کار کوچیک میگفتم خانم اگه گردگیری جارو جابجایی داره عمرا برم 😐😐😐💔🤣🤣🤣

می‌خندید می‌گفت پس بشین یکی دیگه بره 🤣🤣💔

Off..

خودت مهربونی که منو مهربون میبینی فداتشم😍😘😘😘😘😘😘💜💜🫂🫂❤❤💞

دورت بگردم نظر لطفته عزیزدلم😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙

ما شوخی شوخی میخندیم :)این جماعت فک میکنن خوشحالیم 😂🥀): 
@شنل_قرمزیz     و   @هعییی_زندگیی     و   @فندق_تونم   &n ...

سلام بر گل من چطوری تو☺

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

دورت بگردم نظر لطفته عزیزدلم😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙

سلام چطوری دورس عالم😂😂😂😁😁😁😗😗

دعوام‌نکنیا اگه فیلم نون خ رو دیده باشی کاووس هیشع میگفت دورس عالم

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش