2777
2789
عنوان

نی نی یار

192 بازدید | 22 پست

سلام کاربری قبلیم تعلیق شده چجوری برش گردونم؟

خودم گفتم براتاپیک گزارش بزنن نمیدونستم خودمم میترکم @شاقاسمم

@نی_نی_یار_پنج  

باور کنی یا نکنی، تو این زندگی حتی یه نفرم اندازه خودت وجود نداره که بهش نیاز داشته باشی✨🌱        نشاطي كِ ازغم ديگران به دست بیاد،گناهه...

ب تماس با ما بگو پایین سایته

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بیشتر ببینید

وایییی شاقاسمم سلام خوبی؟😂من کلی دنبالت گشتم بین کاربرها

میگم‌ اون قضیه کسب درآمد روبیکا درست شد یا نه ؟هنوز کانالی ۸تومنه؟

میشه اگه این متنو میخونی برای رسیدن به آرزوهام یک صلوات بفرستی ؟😍❤️ اگه فرستادی بگو منم‌میفرستم برات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییی شاقاسمم سلام خوبی؟😂من کلی دنبالت گشتم بین کاربرها میگم‌ اون قضیه کسب درآمد روبیکا درست شد ی ...

سلام گلم‌ممنون توخوبی؟

ن درست نشد همون ۸تومنه🤣

باور کنی یا نکنی، تو این زندگی حتی یه نفرم اندازه خودت وجود نداره که بهش نیاز داشته باشی✨🌱        نشاطي كِ ازغم ديگران به دست بیاد،گناهه...
سلام گلم‌ممنون توخوبی؟ ن درست نشد همون ۸تومنه🤣

اره من خوبم عزیزم

والا من یک مدت انجام می‌دادم اوکی بود چندبار هم برداشت زدم.

الان بعضی ها میگن درآمد ها خیلیی کم شده.

یعنی هر ۴۰گیگ کلا ۱۰تومن میده😐

راست میگن؟آخه من امتحان نکردم چندوقته

میشه اگه این متنو میخونی برای رسیدن به آرزوهام یک صلوات بفرستی ؟😍❤️ اگه فرستادی بگو منم‌میفرستم برات
اره من خوبم عزیزم والا من یک مدت انجام می‌دادم اوکی بود چندبار هم برداشت زدم. الان بعضی ها میگن در ...

شکر

ن برداشت ک مشکلی نداره ولی هرکانال باس ی ۱۵گیگی دان کنی تا۸تومن بت بده

شاقاسمم چقد دنبالت گشتم کانالی که تو روبیکا زده بودی رو بی زحمت ایدیشو بهم بده عضو بشم😍😍

خوبی گلم.خودم لفت دادم بذار بپرسم از بچه ها اگ باشه لینکشو بت بدم

مرسی عزیزم😘

https://rubika.ir/joing/EIGBBBAD0IEBZZRWORXDRZYEAXFJHNGB

سلام گلم بخدا لینک تازه بهم دادن شرمنده دیرشد

میزنه بدون نتیجه که☹️☹️

گروهو پاک‌کردم گل

سلام شاقاسم با شما کار دارم میشه راهنمایی کنی

سلام درخدمتم