2777
2789
عنوان

قهوه خوردن در شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 29 پست
بارداری باشبردهی فرق داره 

فرقش اینع که در بارداری اثرش ممکنه بعد دنیا آمدن مشخص بشه

در شیردهی فرداش اثرش رو میبینی! 

من دوتا بچه آلرژیک داشتم و قشنگ تاثیر مواد غذایی که میخوردم میدیدم روی بچه هام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجی مادر بخوره در شیر هست واسه همینه که برای بچه هایی که آلرژی دارن مادر باید رژیم غذایی رو رعایت ک ...

آلرژی بحثش فرق میکنه خواهر زاده منم به لبنیات آلرژی داشت مامانش مجبور بود نخوره ولی این ربطی به مواد مضر نداره که من خودم و همسرم معتاد قهوه ایم عادت داریم باید بخوریم رو هیچکدوم از بچه هام تاثیر نداشته 

هفتمین کاربریمه🤗
آلرژی بحثش فرق میکنه خواهر زاده منم به لبنیات آلرژی داشت مامانش مجبور بود نخوره ولی این ربطی به مواد ...

دره حال مواد کافئین دار برای بچه ها مضرر هست این دستور دکتر من بود قبل اینکه آلرژی مشخص بشه حتی

جالبه متوجه بی خوابی نمیشدی؟  کمتر نمیخوابیدن؟

من یکبار یه مقدار کمی خوردم اثرش رو دیدم

دره حال مواد کافئین دار برای بچه ها مضرر هست این دستور دکتر من بود قبل اینکه آلرژی مشخص بشه حتی جال ...

نه واقعا بچه هام الان دومی هنوز نوزاده من خیلی کافئین میخورم علاوه بر قهوه کاپوچینو واینام زیاد میخورم عادت کردم انرژیمو زیاد میکنه ولی هیچکدوم از بچه هام برا خواب اذیتم نکردن خوابشون خوبه درطول روز نمیخوابن ولی شبو راحت میخوابن 

هفتمین کاربریمه🤗
نه واقعا بچه هام الان دومی هنوز نوزاده من خیلی کافئین میخورم علاوه بر قهوه کاپوچینو واینام زیاد میخو ...

نوزاد باید طول روز بخوابه  نمیخوابن؟  کلا نوزاد ها عیر شب طول روز هم زیاد میخوابن

اگه طول روز نمی‌خوابه یعنی مشکل وجود دارا

عزیزم منم خیییییییلی بی انرژی و بی حالم ک خواب الودم، خیلی خیلی دوست دارم بشینم ۱۰ تا فنجون قهوه بخورم سرحال بشم، ولی نمیخورم حتی یه قطره چون به بچه میرسه، کافیین باعث بی قراری و بیخوابی بچه میشه، یجورایی باعث هایپر شدنش میشه ، نخور عزیزم درحد یه فنجون شاید بد نباشه ولی برای خواب آلودگیت فکر و چاره ی دیگه بکن، من خودم چاره ای  پیدا نکردم. ولی چای خوردن و موزیک شاد و دوش اب گرم خیلی بهم گمک کرد

خوابت چقدره؟ در ۲۴ ساعت

نوزاد باید طول روز بخوابه  نمیخوابن؟  کلا نوزاد ها عیر شب طول روز هم زیاد میخوابن اگه طول ...

بنظرمنم عجیبه، همه روانشناسای کودک و پزشکای اطفال میگن نوزاد باید دز طول روز چرت بزنه. هرچننند کوتاه. نوزادی که اصلا روز نخوابه زیادی خسته میشه .اینکه شب میخوابه لابد باتریش تموم میشه

عزیزم منم خیییییییلی بی انرژی و بی حالم ک خواب الودم، خیلی خیلی دوست دارم بشینم ۱۰ تا فنجون قهوه بخو ...

عزیزم تاپیکاتو برای بچه داری خوندم دقیقا حال و روز منه ، الان چون غذا خور شده وقتی خوابه باید براش سوپ درست کنم مسئولیتم بیشتر شده نمیتونم زیاد بخوابم ،شاید پنج شش ساعت ،ولی بیشتر خستگی روحیه دلم میخواد برم یه جایی چند ساعت دور باشم از  خونم ،خدا فقط کمکمون کنه بعضی وقتا مغزم نمیکشه مخصوصا کمک هم نداشته باشی بدتر میشه

یا رفیق من لا رفیق له
عزیزم تاپیکاتو برای بچه داری خوندم دقیقا حال و روز منه ، الان چون غذا خور شده وقتی خوابه باید براش س ...

عزیز دلم درکت میکنم مادری کردن خیلی سخته ، مخصوصا وقتی بجه ت بدخواب باشه، ولی خدا کمکمون میکنه