2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله عزیزم سالمه،والله الان دو سه ماهیه به طور جدی سالن میرم و سیزده کیلو کم کردم،اصلاح سبکم اینماه ش ...

حتما ورزش تاثیر داره ادامه بده نتیجه اش رو میبینی اگه خدا بخواد 

واقعا

بله واقعا من زندایی خودمم اینطور بهش گفته بود دکترش،ایشونم ای وی اف کردن دکتر گفته بود الکی نری به خودت استرس بدی بی بی چک بزنی چون دیر مثبت میشه فقط همون وقتی که بهت گفتم ازمایش بده

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

حتما ورزش تاثیر داره ادامه بده نتیجه اش رو میبینی اگه خدا بخواد 

ان شاالله عزیزم❤️

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

من این بار  سومین انتقالم میشه بازم جنین دارم نمیدونم خدا برام چی میخوادولی میدونم صبرش رو بهم داده توی مطب که میرفتم یه خانمی بود بعد از دوبار زایمان بچه های یک روزه و یک هفته اش رو از دست داده بود و دو سه بار هم انتقال ولی باز هم آرامش داشت و میگفت خدا هرچی خودش صلاح بدونه من تلاشم رو میکنم از آرامش اون همه خانمهای مطب آرامش گرفتن 

من این بار  سومین انتقالم میشه بازم جنین دارم نمیدونم خدا برام چی میخوادولی میدونم صبرش رو بهم ...

حرفهای اون خانم خیلی روم تاثیر گذاشت هرچند خودم هم آدم سختگیری نیستم میگم نشد میریم برای اهدایی بازم نشد میریم بهزیستی شاید یه بچه اونجا منتظر کسی بیاره  بهش محبت کنه

حرفهای اون خانم خیلی روم تاثیر گذاشت هرچند خودم هم آدم سختگیری نیستم میگم نشد میریم برای اهدایی بازم ...

عزیزم همه جور راهی هست دایی من انوقدر تلاش کرد در آخر رفت رحم اجاره ایی گفت برا جنین ش 

و خانمی که رحم اجاره داد ۳۰ ساله بود 

خدایا شکرت بابت همه چی .💚
بله عزیزم سالمه،والله الان دو سه ماهیه به طور جدی سالن میرم و سیزده کیلو کم کردم،اصلاح سبکم اینماه ش ...

پس شک نکن بزودی باردار میشی به دلم افتاده عزیزم  

💙💙

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.