2777
2789
عنوان

مامانم میگه به دوستت پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 39 پست
ن چ معنی داره شاید دلت خواست با اون دختره بریی

بابا اون اصلا مثل آدم نمی‌گفت بریم بیرون که مثلا ساعت هشت شب می‌گفت بیا بریم بیرون منم میگفتم بابام بدش میاد این موقع شب راه بیفتیم 

یا سر کلاس بودم می‌گفت دم درتونم بیا بریم بیرون الکی می‌گفت 

آدم میخواد بره بیرون از روز قبلش قشنگ هماهنگ میکنه

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
خب حق داره زنگ بزن بهش منت کشی کن

چرا حق داره دقیقا ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی 

ولی عرور چیه

ده سال دوستت بوده که

واس روابط قدیمی همیشه سعیتو بکن بهتر بشن و از دلش در بیار

مگه اینکه دیگه واقعا طرف قدر خوبیا و محبتاتو ندونه.اونوقت خودت پرتش کن بیرون از زندگیت

برای چی 

احساس میکردم دوستم داره منو میپیچونه ک باهام دیگ ارتباطی نداشته باشه 

منم ب یکی از دوستام هرچی میگفتم بریم بیرون یه بهونه میاورد 

بعد آخرش سر یه شوخی ک من باهاش کردم باهام خیلی بد برخورد کرد ، منم فهمیدم بهونه داره ک ارتباطمون رو ادامه نده 

آنفالوش یا بلاکش نکردم حرکت چیپیه ، ولی نادیدش گرفتم کامل خیلیم ازش ناراحت شدم ولی واقعا الان دیگ دوست ندارم ارتباطی باهاش دیگ داشته باشم 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
نه بابا ارزش نداره  خب بعدش که چی؟ گناه چی داره؟ وقتی یکی نمیفهمه یه ادم‌میتونه هزارتا دوست د ...

تازه بهش دلیلش هم گفتم که چرا با اون رفتم هر چند با خودشم میرفتم اما توقع داشت همش ولو باشیم تو خیابون 

نکنه تواون دوستی هستی ک باهاش کات کردم؟😐😂

شوخی کردم

منم سر همین چیزا با دوستم بحثم شد ک چرا بابقیه رفته ب من نگفته مااکیپ ۴ نفره بودیم دوتاشون رفتن ب ما نگفتن... ومنم از زندگیم حذفش کردم کلا

حقش بود

البته از جاییی بلاکش نکردم حتی حرفم باهاش میزنم اما برای من تموم شد

بابا اون اصلا مثل آدم نمی‌گفت بریم بیرون که مثلا ساعت هشت شب می‌گفت بیا بریم بیرون منم میگفتم بابام ...

ن ولشششش کن بابا اصلا شاید اون روز شرایط جوریی بوده تو نستی بریی یا حالا هرچی نمی دونم دوستم داریی بهش پی ام بده ولی تو مقصر نیستی 

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
بهت گفته بریم بیرون تو گوش نکردی بعد با یکی دیگه رفتی استوری هم گذاشتی حداقل اگه میخواستی بری بیرون ...

با اون هم میرفتم اون اصلا مثل آدم قرار نمیذاشت یا شب یهو می‌گفت بیا بریم بیرون که من بابام بدش میاد به خودشم گفتم یا موقعی که من کلاس بودم یا اصلا آماده نیستم می‌گفت بیا جلو درتونم الکی هم می‌گفت  منم گوشی دستم نبود بعدا پیام میدادم کلاس دارم 

ولی عرور چیه ده سال دوستت بوده که واس روابط قدیمی همیشه سعیتو بکن بهتر بشن و از دلش در بیار مگه ا ...

دیگه وقتی انفالو کرده کامنت پاک کرده من نمیتونم برم چیزی بگم

خب حق داره زنگ بزن بهش منت کشی کن طرف هی گفته بیا بریم بیرون باهاش نرفتی بعد اومدم ی عکس هم گذاشت ...

نخیر این دوستم که باهاش رفتم بیرون از یه هفته قبل با من برنامه چید بریم کافه 

اما اون دوستم یهویی حتی شب می‌گفت بیا بریم پارک و از این مدل قرارا که من نمیتونستم برم خودشم گفته بودم 

احساس میکردم دوستم داره منو میپیچونه ک باهام دیگ ارتباطی نداشته باشه  منم ب یکی از دوستام هرچی ...

اگه به پیجوندن بود هر دم به دقیقه باهاش چت نمی‌کردم یا پست بفرستم تو اینستا 

ببین ما ک نمیدونیم دوستی‌تون چطور بوده ولی با توجه ب متن خودت ما نظر میدیم، از اینکه حس کنی داره پیجونده میشی و حس کنی طرف تمایل نداره باهات باشه خوب تو هم میگی باشه باهاش کات کنم، ولی من خودم با دوست چن ساله کات کردم و الان خوشحالم چون مث یه سم برام بود البته همو بلاک نکردیم و قهر نیستیم ولی کم کم رابطه ام رو باهاش صفر کردم الان درحد اینکه تولدی تبریک بگیم هستیم !تو هم اگر فک میکنی دوست مناسبی برات نیست دلیل نداره پاپیش بزاری