2777
2789
قدشو نمیدونم بخدا  کلا پسر من از همسناش یکم قد بلندتره چون داداشمم قدش بلنده  اما وزنش ۱ ...

ماشالا درشته پس دختر من ۱۲کیلو قدش۹۵

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال که مدام بچه ها مریض میشن اطرافیانم به بچه هاشون میدادن و خیلی راضی بودن

برای اشتها هم تاثیر داره؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من از اسهالش میترسم  چون عذابی سر اسهال شدنش کشیدم  میگم هر چقدر مریض بشه دور ازجونش بشه ...

من سر تب خیلی اذیت شدم پارسال 

اخه آنفولانزا گرفت و خیلی تبش رفت بالا 

خیلی بی حال بود ی شبم حالش بد شد کسی ام خونه نبود پا برهنه و بدون لباس پریدم توی کوچه همسایه ب دادم رسید 

من سر تب خیلی اذیت شدم پارسال  اخه آنفولانزا گرفت و خیلی تبش رفت بالا  خیلی بی حال بود ی ...

الهییی🥺حق داری پس خوبه تشنج نکرده بچه 

همیشه شیاف استامینوفن تو یخچالت باشه 

شیاف تبو راحت میاره پایین

دخترا همیشه وزنشون کمترپسراس

اره میدونم ولی سه کیلو اخه

هرازگاهی بهش کیدی لاکت بده

والا تو اسهالاش همچین چیزایی اثر نداره شربتای 

قوی باید چند روز بخوره تا خوب شه 

جدی ؟؟اینکه همش توش زینک نیست چیزای دیگه ام هست

آره عزیزم علاوه بر زینک کلی ویتامین دیگه هم داره

اما زمان ما ، مادرا به بچه هاشون شربت و مکمل نمیدادن و  بچه ها سالم تر بودن از همه نظر 

منم سعی میکنم به پسرم غذاها و خوراکیهای سالم و مغذی بدم که نیاز به این شربت ها نباشه

الهییی🥺حق داری پس خوبه تشنج نکرده بچه  همیشه شیاف استامینوفن تو یخچالت باشه  شیاف تبو ر ...

اره اونوقت بی تجربه بودم 

تابستون پارسال تب میکرد از دندون اما ن ب اون حد با استامینوفن میومد پایین حتی ی دفه تب رزوئلا گرفت ۵ روز تب داشت 

اما الان هم شیاف استامینوفن دارم هم شیاف دیکتوفناک