2777
2789

بله. یک تا ۷ روز می‌تونه زنده بمونه. بستگی به شرایطش داره.

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه شرایطی؟

ببین مثلا توی محیط مرطوب زیاد دووم میاره. ولی مثلا توی آفتاب باشه سر چند ساعت میمیره

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین مثلا توی محیط مرطوب زیاد دووم میاره. ولی مثلا توی آفتاب باشه سر چند ساعت میمیره

عزیز من دیروز ازمایشگاه ویروس شناسی بودم برای اینکه بهداشتو رعایت کنم با ی دستمال کاغذی در ازمایشگاه رو باز کردم بعد این دستمال ۲۰ دقیقه توی دست من بود و من فراموش کردم که دور بندازمش حواسم نبود بعد ۲۰ دقیقه موقع سرفه به دهان و زبانم برخورد کرد اون دستمال.میخواستم ببینم اینجوری منتقل میشه؟

قابلیت انتقالش پوست ب پوست و از طریق ترشحاته. از طریق پارچه امکانش کمتره

عزیز من دیروز ازمایشگاه ویروس شناسی بودم برای اینکه بهداشتو رعایت کنم با ی دستمال کاغذی در ازمایشگاه رو باز کردم بعد این دستمال ۲۰ دقیقه توی دست من بود و من فراموش کردم که دور بندازمش حواسم نبود بعد ۲۰ دقیقه موقع سرفه به دهان و زبانم برخورد کرد اون دستمال.میخواستم ببینم اینجوری منتقل میشه؟

از طریق کاشت ناخن و سوهان و...منتقل میشه؟

بر طبق تحقیقات انستیتوهای بین المللی معتبر تمام راه‌های انتقال به جز رابطه جنسی و تماس پوست با نواحی آلوده منتفی هستن.

عزیز من دیروز ازمایشگاه ویروس شناسی بودم برای اینکه بهداشتو رعایت کنم با ی دستمال کاغذی در ازمایشگاه ...

احتمالش کمه.

آزمایشگاه محیطش استریله احتمالش کمه آلوده باشه

عزیز من دیروز ازمایشگاه ویروس شناسی بودم برای اینکه بهداشتو رعایت کنم با ی دستمال کاغذی در ازمایشگاه ...

نه بابا نگران نباش اونکه دستگیر در بوده ترشحی بهش نخورده من فکر کردم منظورت از پارچه ش ورت کثیف فرد مبتلا هس

احتمالش کمه. آزمایشگاه محیطش استریله احتمالش کمه آلوده باشه

چون دستگیره در بود یکم ترسیدم به دکتر ازمایشگاه هم گفتم که این اتفاق افتاده گفتن نترس و اصلا اینجوری منتقل نمیشه.بنظرتون میتونم به حرفشون اعتماد کنم؟دکترای ویروس شناسی پزشکی داشتن

چون دستگیره در بود یکم ترسیدم به دکتر ازمایشگاه هم گفتم که این اتفاق افتاده گفتن نترس و اصلا اینجوری ...

آره درست گفتن.

من زگیل تناسلی داشتم هر دکتری که میشد رفتم لیزر و کرایو کردم و کلی دارو خوردم دوباره عود می‌کرد آخر رفتم یه دکتر درمانم کرد واقعا کارش درسته شمارشو براتون می‌گذارم حتما برید پیشش

۰۹۳۶۷۴۶۱۸۱۶