2777
2789
عنوان

گردنبند جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 35 پست

شک نکن میگه

مدل دیگه بگیر

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نمیدونم چیکار کنم آخه من اینو از قبلا دیده بودم حالا کی میاد حرف منو باور کنه

به دردسر بعدش نمیارزه ،....

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه چون اونو چشمم گرفته بود خواستمش حالا کی میاد حرف منو باور کنه شانسم ندارم

بگیر پیش خونواده شوهرت نندازش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

قطعا میگه اگه هم بگه حق داره  یعنی دیگه گردنبند نیست؟قحطی ک نیومده یه مدل دیگه بگیر گلم

ببخشید اما چرا حق داشته باشه ؟ یعنی چون یکی ازون گردنبند گرفته هیشکی نباید بگیره؟ 

منم عزیزم میدونم قحطی نیومده اما گفتم که چند ماه بود چشمم گرفته بودش

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

اصلا ازش لذت نمیبری اگه بخری بنظرم چون همش این موضوع میاد به ذهنت

یکم صبر کن مدلای دیگرو ببین 

فرض کن اون مدل تموم شده نمیتونی بخری به مدلای دیگه فکر کن 

قحطی نیومده که مطمئن باش میپسندی چیز دیگه 

اصلا ازش لذت نمیبری اگه بخری بنظرم چون همش این موضوع میاد به ذهنت یکم صبر کن مدلای دیگرو ببین  ...

اره اینم هست شانسم ندارم 

اره دقیقا 

برو بخرش ولی یه روز که جاریتو دیدی بگو لنگه ی همین گردنبندو من دارم بعد دفعه ی بعد بندازش

برو بخرش ولی یه روز که جاریتو دیدی بگو لنگه ی همین گردنبندو من دارم بعد دفعه ی بعد بندازش

اره ایده ی خوبیه