منم بابابزرگم پارسال ۲۲ بهمن فوت شد خیلی دوسش داشتم بی حد و انداره 🥺💔 هر وقت یادش میفتم کلی گریه میکنم :/ همیشه فکر میکردم برم دانشگاخ و سرکار برم پیشش بگم دیدی که موفق شدم ولی امسال قبل اینکه من قبول شم اون فوت شد 😭
چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱
خرافات و تموم کنین دعا نویس اگ دعا نویس بود کاری ازش برمیومد خودشو دکتر میکرد پولدار میکرد ک نیاد چهارتا ادم بی سواادو گول بزنه مکه خداس ک ناراحتی ی چرتی گفته و شمام باور کردین؟انرژی شما شاید باعثش بشه ولی اون نه الان ب شما گفته فوت میشه اینقدر همتون ب این موضوع فکر میکنین ک انرژی منفی جذب اون بنده خدا میشه و امکانش هس عین دوس من گفته بودن بهش میمیری اینقدر ب مرگ فکر مرد و منتظرش بود ک مریض شد بعد ک گفتم چرته و قانعش کردیم خوب شد کتاب چهار اثر فلورانس و بخون میگه بازتاب اون چیزی ک فکر میکنی بهت بر میگرده عزیزم پس باور نکن فکرم نکن چرنده
Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ای بابا... خوب ابنا توکارشون حرفه این دیگع... برو بهش دلگرمی بده و هواشو داشته باش گناه داره...
چرا برا خودشون نمینویسن ک محتاج پول نباشن چهار نفره سرکیسه کنن چرا دکتر مهندس نمیشن
Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
خدا پدر بزرگت رو حفظ کنه ،اسی اون دعا نویس دوست خداست چه نسبتی باخدا داره که رازهای دیگران در اختیارشه اونم رازی که فقط خدا میدونه و بس
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
آره عزیزم به دلت بد راه نده انشاله که پدربزرگتون سلامت و پایدار سالها کنارتون زندگی کنن بزرگای فامیل جواهرن عزیزم
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .