2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم یا نه😑

104 بازدید | 15 پست

من مقطع لیسانس میخونم ( اواخرش) و یه پسری هم رشته ای م هست که حدود ۲ساله متوجه توجه ش به خودم شدم به بهانه های مختلف و میدونم دوستم داره. منم ازش خوشم میاد ولی نمیدونم اون قصدش ازدواجه یا نه( ما خانواده سنتی ای هستیم و دوستی هیچ رقمه قابل قبول نیست و از اونجا که تو شهر خودمون درس میخونم نمیتونم مخفی ش کنم)

حالا مساله اینه که به نظر میاد اون برای نزدیک شدن به من تا حالا کارای زیادی کرده منم تو اکثرشون خنثی عمل کردم. 

تو دو هفته آینده اون یه امتحان مهم داره که من سوالای ورودی های قبل اون امتحان رو دارم و احتمال میدم اون نداره. به نظرتون بهش پیام بدم ببینم اگر نداره سوالارو براش بفرستم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرس 

میترسم🥺 میترسم بره به بقیه بگه این دختره تو کف من بود؛ هر چند دیگه تقریبا اکثر بچه ها میدونن اون از من خوشش میاد و خودشم فکر نکنم همچین ادمی باشه. برای دخترایی که اون امتحان رو دارن هم قبلا سوالارو فرستادم

بفرست براش

میترسم🥺 میترسم بره به بقیه بگه این دختره تو کف من بود؛ هر چند دیگه تقریبا اکثر بچه ها میدونن اون از من خوشش میاد و خودشم فکر نکنم همچین ادمی باشه. برای دخترایی که اون امتحان رو دارن هم قبلا سوالارو فرستادم

بفرس

نیکی و پرسش؟کمک میخوای کنی چ اشکالی داره

میترسم🥺 میترسم بره به بقیه بگه این دختره تو کف من بود؛ هر چند دیگه تقریبا اکثر بچه ها میدونن اون از ...

اونطوری چراغ سبز ک بهش نشون نده تو پیام .فقط پیام بده آقای فلانی خوبین جزوه این درس و با سوالات دارم براتون می‌فرستم گفتم شاید نداشته باشین دیگ خودش پیام داد پیگیر شد خودتم باهاش حرف بزن ک دووست بشین

میترسم🥺 میترسم بره به بقیه بگه این دختره تو کف من بود؛ هر چند دیگه تقریبا اکثر بچه ها میدونن اون از ...

اگ بهش اطمینان داری ک حرف پشتش نمیشنوی بفرس 

چون فک نکنم وقتی برا دخترام فرستادی زیاد مشکلی داشته باشه بعدشم بگو چون برا بقیه فرستادم گفتم شما هم داشته باشین

برا عروس شدنم صلوات 
نفرست پس .همون بی محلی کن

از این کارم میترسم😬 میترسم بی توجهی های منو حمل بر بی علاقگی کنه. میخوام فقط بدونه ازش بدم نمیاد نه اینکه نخ بدم و بفهمه ازش خوشم میاد. خیلی پیش نمی آد که یه بهونه ای باشه که من یه کاری براش بکنم