2777
2789
عنوان

قوی

16 بازدید | 2 پست

خانوما من توی زندگیم توی ۶سال اخیر یک عالمه مشکلات روحی و جسمی و ناراحتی و غم و غصه داشتم در حدی که شب و روز بدون گرفتاری نداشتم این ۶سال ،قبل از این ۶سال هم بااینکه اصلا با دوست و آشنا ارتباط نداشتم آنچنان ،اونا زندگیمو با دخالت و ...خراب کردن ،توی کل عمرم ،۱۰ روز خوشحالی نداشتم مجموعا،قطعا کمتر از ۱۰روز بوده اونم پراکنده هاااا ،شدید با مشکلات آدم قوی ای شدم یعنی یه مشکل واسم پیش میاد نهایتا یکی دوروز گریه و بعدش سعی میکنم درستش کنم و تنهایی حلش کنم ،من کل زندگیم مشکلاتمو تنهایی حل کردم حتی از بچگی ،چون خانوادم حمایت نمیکنن هیچ جوره ،ولی گاهی وقتا میبینم چقد حمایت میشن از سمت خانواده هاشون و بدون استرس و نگرانی میگذرونن ،واسه خودم ناراحت میشم 

بنظرتون قوی بودن واقعا خوبه یا بد 

شما باید خودتون ذهنتون رو قوی کنید گاهی حتی حمایت دیگران هم تاثیری نداره

مثل اینکه تا وقتی خودتون رو دوست نداشته باشید نباید انتظار دا‌شته باشید کسی شما رو دوست دا‌شته باشه

به دلیل قضاوت دیگران سکوت کرده ام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .