2777
2789

دارم ب این فکر میکنم چرا منیکه سنتی ازدواج کردم و تا همین چند ماه پیش هنوز دلم پیش اون کسی بود ک قرار بود باهم ازدواج کنیم و نشد، حالا چرا حدود ی ماهه ک ب طرز عجیبی عاشق شوهرمم😑

نمیدونم چرا بعد از ۳ سال و نیم ک از اشنایی با شوهرم میگذره الان باید این حسو داشته باشم!!!!😐

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم ب این فکر میکنم چرا منیکه سنتی ازدواج کردم و تا همین چند ماه پیش هنوز دلم پیش اون کسی بود ک قرا ...

عزیزم اینکه خیلی خوبه ولی خدایی ساعت۴:۳۵دیقه وقت فکرکردن ب این چیزانی  

عاشق نودلم🍜

نماز خوندم

میخوام لباس بدوزم اگ همت کنم پاشم الگوشو بکشم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزیزم اینکه خیلی خوبه ولی خدایی ساعت۴:۳۵دیقه وقت فکرکردن ب این چیزانی  

😂😂😂با شوهرم تا ساعت ۲ و نیم پارک بودیم تا اومدیم خونه شد ۳ شب

دیگه خوابم نبرد

البته خوابمم میادااا ولی از احساسات عجیب خودم تعجب میکنم😅😅من کلا نصف شب و نزدیک صبح تفکرات سمی و جالبی دارم😂

بعد میدونی جالب چیه؟! یکم دیگه باید برم سرکار ولی همچنان از رو نمیرم و دارم فکر میکنم😅😅

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
راس میگن بهشت زیرپای شماست

فدات عزیزم😍😘

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤