2777
2789
عنوان

ژل بی حسی

5017 بازدید | 18 پست

میشه به ژل بی حسی قوی برای داخل واژن معرفی کنید؟که حساست و سوزششم کمتر باشه.زایلاپی زدم به شدت تا ۲۴ساعت تقریبا داخل واژنم سوزش داشت ولی موقر بود بی خسیش.میخوام یه چیز دیگه استفاده کنم که سوزش نداشته باشه بعدش.ممنون

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا ژل های بی حسی قوی رو تو داروخونه نمیدن ،فقط با دوز های پایین میدن که اونم انقد پاییمه که بدرد ...

زایلاپی استفاده کردم واقعا جواب بود ولی بعدش تا یه روز مردم از سوزشش که داخلی بود و کاری نمیتونیتم بکنم

زایلاپی استفاده کردم واقعا جواب بود ولی بعدش تا یه روز مردم از سوزشش که داخلی بود و کاری نمیتونیتم ب ...

اصلا چرا باید موقع رابطه درد داشته باشی که دنبال بی حسی باشی؟ دکتر برو    درد نباید بگیره 

اصلا چرا باید موقع رابطه درد داشته باشی که دنبال بی حسی باشی؟ دکتر برو    درد نباید بگیره& ...

واژینیسموس دارم فکنم.از اولش درست و درمون نتونستم رابطه برقرار کنم انقد که لگنم منقبض میکنم

واژینیسموس دارم فکنم.از اولش درست و درمون نتونستم رابطه برقرار کنم انقد که لگنم منقبض میکنم

تا چند وقت دنبال بی حسی میخوای باشی؟ 

قشنگ فردا پاشو برو دکتر.ریلکس دراز بکش بذار معاینه کنه شاید یه عفونت ساده باشه و با دو تا قرص و پماد خوب شدی دختر شما الان باید نهایت لذتو ببری نه اینکه به زور بی حسی فقط منتظر باشی کار آقا تموم شه راحت شی.افرین دختر خوب به خودت رحم کن.واژینیسموسم باشی هیچ مشکلی نداره،اونم راه حل داره.هیچ مشکلی نیست که حل نشه.

اینم بدون که قوی‌ترین و سنگین‌ترین بی حس کننده‌های دنیا رو هم بزنی اونم مثل همون زایلاپی یواش یواش اثرش میره چون پوست اون قسمت یواش یواش عادت می‌کنه.درضمن کلی هم ضرر داره واسه اونجات.

تا چند وقت دنبال بی حسی میخوای باشی؟  قشنگ فردا پاشو برو دکتر.ریلکس دراز بکش بذار معاینه کنه ش ...

ممنونم بابت راهنمایی قشنگت عزیزم😔واقعا نیاز دارم از لحاظ روحی داغونم .دکتر چجوری معاینه میکنه؟ازونم میترسم 

ممنونم بابت راهنمایی قشنگت عزیزم😔واقعا نیاز دارم از لحاظ روحی داغونم .دکتر چجوری معاینه میکنه؟ازونم ...

قربونت برم عزیز دلم ببخشید دیشب مُردم دیگه ...🤪

هیچ کار خاصی نمیکنه قشنگ ریلکس دراز می‌کشی واژنتو یکم ژل میزنه و باز می‌کنه تا ببینه چرا میسوزه و عفونت داری یا نه.همین.

کمتر از  سی ثانیه هم طول میکشه

قربونت برم عزیز دلم ببخشید دیشب مُردم دیگه ...🤪 هیچ کار خاصی نمیکنه قشنگ ریلکس دراز می‌کشی واژنتو ...

فدات عزیزم ممنونم

باز میکنه با دستگاه و اینا؟یا دست