2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۶۵ساله ومن تو اوح روزای بودم که خیلی بهش نیاز داشتم .اوج افسردگی بعد از زایمانم پدرم از دست دادم ،شه ...

با امیرالمومنین محشور باشن

سنی هم نداشته روان شاد

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..

داغ پدر سخته داغ مادر سخت تر 

دختری که مادر نداره باید سر بزاره بمیره 

خدا همه رفتگان این جمع تاپیک رو ببخشه و بیامرزه 

فاتحمه صلوات .😔😔😔😔

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی؟ 🖤 ممنون خیر ببینی ایشالا❤
داغ پدر سخته داغ مادر سخت تر  دختری که مادر نداره باید سر بزاره بمیره  خدا همه رفتگان ای ...

دوراز جونت عزیزم .ما خدا رو داریم .😔من دوست دارم داداشام بهم زنگ بزنن شهر غریبم ،ولی اصلا نمیزنن ادم بعد پدر داداشش پشتش هست ،بازم شکرشوهرم ادم بدی نیست دلم به وجود شوهرم پسرم خوشه الهی که خدا محافظ همه باشه

دوراز جونت عزیزم .ما خدا رو داریم .😔من دوست دارم داداشام بهم زنگ بزنن شهر غریبم ،ولی اصلا نمیزنن اد ...

یه نصحیت خواهرانه :بعد از پدرت هیچوقت دل به کسی خوش نکن .چون اونا هم اندازه خودشون سردرگم هستن هیچوقتم بهشون نگو چه انتظاری ازشون داری چون میکنن مث یه نقطه ضعفی بعد هی اذیتت میکنن توسط همون ضعفت .

خدا ایشالا سایه مادرت و شوهرت رو کم نکنه ایشالا پسرت بشه چراغ دلت .دلت رو قرص و محکم کن .میدونم چقد داری اذیت میشی منم مامانم ۵۰سالش بود الان ۴ماهه به رحمت خدا رفته روز نیست ک یادش نباشم و گریه نکنم تو تنهایی .ولی چه کنم خدا برام نخواست ک مادر داشته باشم 

یه نصحیت خواهرانه :بعد از پدرت هیچوقت دل به کسی خوش نکن .چون اونا هم اندازه خودشون سردرگم هستن هیچوق ...

بله عزیزم دقیقا همینجوره .اره هیچوقت بهشون نگفتم وگلایه نکردم ولی درخلوت خودم بهش فکر میکنم

بله عزیزم دقیقا همینجوره .اره هیچوقت بهشون نگفتم وگلایه نکردم ولی درخلوت خودم بهش فکر میکنم

منم همینطوری ام بهترین کار رو میکنی