2777
2789
عنوان

بچه ها ب نظرتون موهامو بلوند کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 27 پست
آی گفتی😂😂 دیروز من داشتم به مربیم میگفتم انقدی که ایران بلوند داره اروپا نداره اخه بلوندم نیستن ...

توی مسافرتهای خارج از چندمتری یک خانم ایرانی رو راحت تشخیص میدی : موی زرد دمیج ، که رنگساژش رفته 🤌🏽

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
من تا حالا بلوند نکردم😁 یکی دو بار گفتم واسه تنوع بکنم اما موقع رنگ خریدن در نهایت یه چیز فانتزی خ ...

تصمیم درستی گرفتی👍

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه مشکی باشه رو ضمینه خود موهات مش یخی در بیاری عالی میشی

دوست دارم بلوند یا پلاتینه باشه و کل موهام باشه اما خب میترسم

و اینکه واقعا پلاتینه ب پوست روشن نمیاد؟

کی‌ میگه من تو سالن میبینم چقدر بهشون میاد🥲

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

[QUOTE=312071093]توی مسافرتهای خارج از چندمتری یک خانم ایرانی رو راحت تشخیص میدی : موی زرد دمیج ، که رنگ

و موهای بلندی که مثل دسته جارو پیچیده بهمدیگه😂😂

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

قبلش دلت میخواد بلوند کنی تغیر کنی ولی وقتی بلوند کنی نهایت دو هفته خوبه بعدش موی مشکی میاد بیرون رنگ میره و بد میشه😑

لا اقل آمبره کن شیک تره

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
قبلش دلت میخواد بلوند کنی تغیر کنی ولی وقتی بلوند کنی نهایت دو هفته خوبه بعدش موی مشکی میاد بیرون رن ...

ایده بدی نیست

اما با در اومدنش دیگ ‌مشکلی ندارم

پلاتینه ام در ‌میاد ربطی نداره

میرم دوباره رنگ میکنم...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
فر قشنگه یا وزه بالیاژ کن+ کراتین

وز نیست و کراتین نمیخوام بکنم و میخوام‌ کلش رنگ باشه

هایلایتو قبلا امتحان کردم...

تو الان سنی نداری مطمئن باش رنگ کنی سی ساله بنظر میرسی از یطرفم موهات شدیدا اسیب میبینه،چون باید دک ...

سن ک مهم نیست مشکلم با آسیب دیدنش نیست گفتم   جای مطمئن میرم اگه بخوام‌ برم

سن ک مهم نیست مشکلم با آسیب دیدنش نیست گفتم   جای مطمئن میرم اگه بخوام‌ برم

من کار رنگ و مش انجام دادم راحت بگم هرکی گفته جای مطمئن،مواد فلان فقط برای پولشه

رنگ و دکلره موهارو نابود میکنه،حالا دوس داری یبار انجام بده

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
من کار رنگ و مش انجام دادم راحت بگم هرکی گفته جای مطمئن،مواد فلان فقط برای پولشه رنگ و دکلره موهارو ...

نمیدونمچجوری انجام دادی اما فقط چون دیدم کسایی ک انجام دادن و ب موهاشون آسیب نرسیده 

بخوام برم از اونا ام تحقیق‌ میکنم‌ موهام برام‌ مهمه🤦🏻‍♀️