2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 26 پست
دیشب یه تاپیک دیدم یه چیزایی تعریف می‌کردند از بچه اطرافیانشون شاخ در آوردم 

نمیدونم انگار بچه نیستن واقعا موجودات عجیبی هستن، ۱۴ سالگی یعنی دوران راهنمایی ما نهایت لوازم آرایشی که داشتیم توی این سن، یه بالم لب بود. بودن البته کسایی که آرایش می کردن، الان همونا یا ازدواج کردن بدبخت شدن یا شدن شاگرد مغازه ای چیزی دارن حمالی می کنن، یا اینقدر گند زدن تو زندگیشون که افسرده افتادن یه گوشه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
نمیدونم انگار بچه نیستن واقعا موجودات عجیبی هستن، ۱۴ سالگی یعنی دوران راهنمایی ما نهایت لوازم آرایشی ...

آفرین دقیقا همینطوره....زمين تا آسمون فرق کرده مقصر هم پدرمادرایی هستند وگرنه زمان ماهم بالاخره چندتا از این لاتا بود چرا ما نشدیم مثل اونا؟ باید اینقدر تربیت عالی باشه که حتی توی مدرسه هم با هرکسی دوست نشه و خوب بد تشخیص بده

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختر ۱۴ ساله رو چه به کافه و لوازم آرایشی... 

وااا😐 

۱۴ سالشه ها 

کافه که خ عادیه 

لوازم ارایشی هم تا حد معمول اوکیه دبگع 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
دختر ۱۴ ساله رو چه به کافه و لوازم آرایشی... 

الان دیگه آپدیت شدن خواهر🤭

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
وااا😐  ۱۴ سالشه ها  کافه که خ عادیه  لوازم ارایشی هم تا حد معمول اوکیه دبگع

الان از لوازم ارایشی استفاده کنه بعدا مواد شیمیاییش پوستشو داغون میکنه

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
نمیدونم انگار بچه نیستن واقعا موجودات عجیبی هستن، ۱۴ سالگی یعنی دوران راهنمایی ما نهایت لوازم آرایشی ...

شما ک آرایش نمیکردی شغلتون چیه؟ 

آره منم یادمه با دختر خالم وقتی میخواستیم بریم مدرسه  کرم مرطوب کننده دست و صورت میزدیم دختر خاله م میگفت ب کسی نگیااا😂😂

الان از لوازم ارایشی استفاده کنه بعدا مواد شیمیاییش پوستشو داغون میکنه

خوب اینو خودشون هم میدونه 

یه ارایش معمولی چیه؟ یه ضد افتاب و رژ و .... 

ضد افتاب خوب هم هست 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
خوب اینو خودشون هم میدونه  یه ارایش معمولی چیه؟ یه ضد افتاب و رژ و ....  ضد افتاب خوب هم ...

ضدافتاب و بالم لب که ارایش محسوب نمیشه منظورم کرم پودر و رژ لب و ایناس😅

بنا ب شرایطتت داره پول تو جیبیت چقدر باشه شما ک وضعتون خوب نیست پول تو جیبی هفته ایی ۵۰ تومن یا کمتر مثلا۲۰تومن باشه خوبه  البته من پول تو جیبی نداشتم خودم دستم تو جیب خودم بود تابستونا کار میکردم ..هیچوقت پول از خانواده نگرفتم یجور عارم میومد ک پول بگیرم 

ضدافتاب و بالم لب که ارایش محسوب نمیشه منظورم کرم پودر و رژ لب و ایناس😅

عه من ضد افتاب رنگی رو ارایش میگیرم 😂

الان دیگه آپدیت شدن خواهر🤭

آره، ای کاش آپدیتشون توی طرز تفکرشون و روشن بینیشون بود، توی اعتماد به نفسشون، توی حرف زدنشون، توی علمشون و.... 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
شما ک آرایش نمیکردی شغلتون چیه؟  آره منم یادمه با دختر خالم وقتی میخواستیم بریم مدرسه  کر ...

عزیزم من ۲۵ سالمه و آرایش رو از سال های آخر دبیرستان شروع کردم یعنی از ۱۸ سالگی، شغلمم اگه اجازه بدی نگم ممکنه شناسایی بشم، ولی خب خداروشکر جای خوبی هستم و هم شغلم هم دانشگاهم و هم انتخابام خوب بودن و از تلاشم راضیم، البته آراستگی و تمیزی و خوش تیپی که خیلی خوبه، ولی دیگه واقعا یه دختر ۱۴ ساله رژ بزنه با صورتش تناقض داره، همون رژ رو دختر بیست ساله بزنه بهش میاد و ناز میشه چون صورتش دیگه بالغ شده.