2777
2789

بچه ها من توی عروسیم با پدر و مادرم عکس درست و حسابی ندارم از یه طرف خیلی به دلم مونده، دوست داشتم برای سالگرد ازدواجمون لباس عروس بپوشمو عکس بگیرم باهاشون از یه طرف میترسم مامان و بابام بگن این کارا بی مزه اس دیگه،به نظرتون برای سالگرد بگیرم یا بزارم بچه دار که شدم مثلا تولد یک سالگی بچه بریم عکس بگیریم

کاربری سال ۹۶

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12130501/بیاین-بگم-امروز-چه-سوتی-بدی-دادم

سلام میشه برام گزارش بزنید پاک بشه لایک کنید براتون صلوات بفرستم ❤️

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس عروس جالب نیس (نظرمه) نظر خودت مهمه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
خب بخام بگیرم راضیشون میکنم اون که مشکلی نیس 

خب پس بگیر دیگه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
سالگرد  لباس عروس ایرانی هم نباش .یه پیراهن سفیدسادع و شیک .مثل لباس عروس اروپایی ها

به نظرت بی مزه نمیشه؟ لباس عروسم ساتن ساده بود به نظرت برای سالگرد از این مدل ماهی دو دامنه ها خوبه؟

کاربری سال ۹۶
مثل اینکه بد توضیح دادم راضی کردن مامان بابام سخت نیس ولی میگم به نظرتون بی مزه اس سالگرد اینجوری؟

ببین من خودم سالگردم لباس عروس پوشیدم عکس گرفتم بنظرم بی مزه نبود 

الان ۱۱ سال گذشته منتظرم لاغر کنم بازم برم با لباس عروس سالگردم عکس بگیرم 

این چیزا به نظر شخصیت بر میگرده 

نه اینکه دیگران چه فکری میکنن

به نظرت بی مزه نمیشه؟ لباس عروسم ساتن ساده بود به نظرت برای سالگرد از این مدل ماهی دو دامنه ها خوبه؟

هرکی سالگردش رو یه جور جشن میگیره 

هرکاری دوست داری کن 

بچه که بیاد یه چیز جداست