2777
2789
ببینید زنگ میزنه ولی یکمی طول میکشه یعنی اگه بخواید خودش تماس بگیره باید صبر کنید که شاید خسته بشید ...

۵روز نه زنگ زده ن پیام داده دیشبم کل خانوادش خونمون بودن گفتن فلانی رفته بیرون با دوستش اینی که عمرش بدون من نمیرفت 🙂دارم بدجور اذیت میشم

امیدوارم پیدا بشه عزیزم

﮼چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از وسایل چوبی و بوی چوب ‌بوی نم‌‌چوب خوشت میاد. یا حس آرامش بهت میده …. 

استارت بچه ها بی تفاااوت از این تاپیکم نگذرین خدا خیرتون بده. پر بازدیدش کنین

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12125722&slug=توجه-توجهجایزه-میدم-بیااااایید&postId=311982791

ببینید زنگ میزنه ولی یکمی طول میکشه یعنی اگه بخواید خودش تماس بگیره باید صبر کنید که شاید خسته بشید ...

برا منم بی زحمت میگین بالاخره زندگیه من چی میشه خوب میشه یانمیشه اوضاع.؟

حس اونیکه تو فکرمه بهم چیه؟اصلا بهم فک میکنه؟امکانش هست بهش برسم؟

❤🤍❤

از من بدش میاد یا فقد بعضی وقتا رومخشم؟

زیبایی صورت از بین می‌ره اما زیبایی درون هرگز✨🤌🙃
من کی میرم یر کار و چه کاری   و کی زن میگیرم اشناس یا غریبه چطوری اشنا میشم  م ...

من تا قبل اینکه بفهمم شما مردید

زن بگیرم 😶😶😶😶😶 یعنی چی؟

آشنا حس میکنم

سرکار میرید ولی یکم طول میکشه  (طبق معمول زن گرفتن هم بیشتر)

خسته شدم پیت بعد شما رو دیگه جواب نمیدم فقط قبل شما شرمندم واقعا بعضا وقتی رومخشید ولی اگه اینجور ...

این ماه باردار میشم من؟؟جنسیتش چیه؟کی اسباب کشی میکنم عزیزم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

برا منم بی زحمت میگین بالاخره زندگیه من چی میشه خوب میشه یانمیشه اوضاع.؟ حس اونیکه تو فکرمه بهم چیه ...

زندگی واقعا سخته ولی مطمئن باش بالاخره همه آرزو هات به حقیقت میپیونده و راحت میشه و با افتخار به گذشتت نگاه میکنی میگی اون لحظه تسلیم نشدم و بالاخره شد!!!

اونم دوستتون داره ولی بیشتر هم میشه بعدا الان شاید اونقدری نباشه که بگم خیلی عاشقتون داره

سلام بنظرت امسال چی قبول میشم؟😊 رشتم تجربی بود

سال بعد

این سوال بستگی به تلاشتون داره اگه تلاش کنید پزشکی تهران اگه نکنید هم پیام نور 🤯

نه منظورم اینه که باهمین تلاشتون برید جلو میتونید پزشکی جای معمولی هم قبول شید ولی ممکن وستا سست بشید ولی تسلیم نشید

اگه تلاشتون رو خیلی از چیزی که هست قوی تر کنید حتی پزشکی جا های عالی تر هم میشه