2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 27 پست
ما پیش بابامونم از اون نیم تنه و کتا نمیتونیم بپوشیم😑

من بیرون ام میپوشم با کاپشن جذاب میشه

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عه  با هم در ارتباطین یا کلا حرف نمیزنین؟

نه حرف نمیزنم کلا ..

ماهی یبار میان شام و.. میخوریم ولی حسی تبادل نشده

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

خارج که خارج برای هر مکان یه لباس مناسب میپوشم

ایرانیا فکر میکنن کلاس😉

نشونه نرسیدن بلوغ فکری

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

میان شام خونتون؟ چ جالب  حس دوست داشتن داری نسبت بهش؟ کراشی چیزی

از اول میشناختیم همو ..

مامانم و مامانش همسایه بودن..

بابام و باباشم یه ساختمون کار میکنن ..

خب حرف میزنیم ولی عادی درباره منافع شغلی و اینده مثلا مهاجرت و.. 

اینطوری

اهان پس توام دوسش داری😂 چرا میپیچونی

نه بابا 

فکر نکنم