2777
2789
جنگ با شو شو و میخوام بدونم اخر داستان چی میش

مارم در جریان بزار 

یک عدد فیضولم

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ی چندتاشو‌نصیبت کنه🤣🤣🤣منکه شیرینیش زده تو ذوقم

فعلا مجردم ولی خدا کنه خدا بهم ۳ قلو دختر بده 🤧😂😍 

می‌دونم سخته ولی چه کنم ، شیرینی دوست دارم 🤣

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
خاک پاتو پارتم داداش شوما امر بفرما عااا باریکلا حالا شودی یه پا زن واس خودت بیبین منو جوراب سوراخ ا ...

رو چشوم آبجی هرچی شما بگی قبوله 😁🤝

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
رو چشوم آبجی هرچی شما بگی قبوله 😁🤝

خاک پاتیم باز ما رو قال گوذاشی نَیمدی  واس خواسگاری پسره از دست میره ها از ما گوفتن بود دیگ ما هم کاری از دسمون بر نماید چییی؟ بر نمیاد

خاک پاتیم باز ما رو قال گوذاشی نَیمدی  واس خواسگاری پسره از دست میره ها از ما گوفتن بود دیگ ما ...

امروز یکم اوضاع داغون پاغون بود نتونسم خیدمت برسم 

فردا هسی هماهنگ شیم‌بریم؟

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
امروز یکم اوضاع داغون پاغون بود نتونسم خیدمت برسم  فردا هسی هماهنگ شیم‌بریم؟

عااا باریکلا حالا شودی دخور خوب ، فردا ما رو دیگ قال نزاریا بری قاطی پاتی  نخاله هاا