امروزبعدازچهارپنج ماه زندگی کردن توخونه جدیدیک عالم موقیچی شده لای دیوارتوحیاط پیداکردم.بعدکه دوباره دیواررونگاکردم باچراغ قوه دعاهای دیگه ایمپیداکردم نمدونم مال ماکسی گزاشته یامال قبلیابوده کسی سردرنمیاره عکسشونوبفرسم
دعا هارو باز نکنیا به هیچ وجه فقط باطلش کن و قرآن بزار با صدای بلند چند روز
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
اسم خودت که نبود عیب نداره ولی سنگینی داره اسفند با زاج دود کن صدقه هم بنداز نیت کن برای دفع سنگینی دعا هارم بنداز تو جوب یا آب روون تا بره
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
اگه برای خودش گرفته باشن خیلی زود تر اثر میکنه و بشدت مریض میشه به اسم خودشم نباشه سنگینی میاره