2777
2789
عزیزم ببخشیدا ولی چرا ب ه همچین مردی اینقدر اعتماد داری؟؟ شمارو تک و تنها ول کرده رفته یه کشوری که ...

خیلی باهاش دعواکردم این چندروزتاحدی که افتادگریه کردن وگفت چراایجوری مکنی من بخاطر روحیه ام اومدم اینجوری توحالموبدکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی باهاش دعواکردم این چندروزتاحدی که افتادگریه کردن وگفت چراایجوری مکنی من بخاطر روحیه ام اومدم ای ...

مگه شما روحیه نداری ؟؟

فقط همسرت باید حال و هواش عوض بشه؟؟

عزیزم یکم سیاست داشته باش حداقل بزار به شما هم ازادی بده 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
مگه شما روحیه نداری ؟؟ فقط همسرت باید حال و هواش عوض بشه؟؟ عزیزم یکم سیاست داشته باش حداقل بزار به ...

بخداروحیه ام داغون بچه هام اذیتم میکنن امشب اومدم خانه مادرشوهرم ازبوی سیگارپدرشوهرم دیگه خفه شدم وحرفهای مادرشوهرم ولی اون رفته عشق وحال بعدفکرمیکنه برگرده من ازش میتونم گرم استقبال کنم 

خب با ناراحتی مشکلی حل نمیشه  به نظرم خودت برای خودت ی تفریح جور کن ناراحت نباش دیگه رفته  ...

شمابودیدچیکارمیکردی ولی بااین اوصاف که شوهرت اهل چیزی نیس وزن وبچه اشم خیلی دوسداره فقط واسه تورفیقاش  وچشم وهم چشمی روحیه اش رفته

بخداروحیه ام داغون بچه هام اذیتم میکنن امشب اومدم خانه مادرشوهرم ازبوی سیگارپدرشوهرم دیگه خفه شدم وح ...

نه عزیزم بشین خونت راحت تری

ولی بهش زنگ بزن یکم که رو اعصابش رفتی بگو باشه اجازه بده مثلا منم برم موهامو رنگ کنم یا بزار یه سفر با بچه ها برم شمال تا روحیه ام عوض بشه کمتر بهت گیر بدم تو هم تو تایلند بهت خوشبگذره . اینجوری شاید یاد بگیره حداقل بهتون ازادی یسری کارارو بده

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
شمابودیدچیکارمیکردی ولی بااین اوصاف که شوهرت اهل چیزی نیس وزن وبچه اشم خیلی دوسداره فقط واسه تورفیقا ...

من بودم جبران میکردم به خودم سخت نمیگرفتم حالا خارج کشور نه ی کیشی قشمی جایی

الحمدلله رب العالمین ...
نه عزیزم بشین خونت راحت تری ولی بهش زنگ بزن یکم که رو اعصابش رفتی بگو باشه اجازه بده مثلا منم برم م ...

شنبه دیگه برمیگرده گفتم بزارم وقتی برگشت بعدمن بخام برم خودشم یه کم مزه تنهایی بچشه

آره برگرده حتماازش میخام منم تنهایی برم جایی تاحال منوبفهمه 

برو حال و هوات عوض بشه 

اگه از خودش خیالت راحته رفته اونم احتیاج داره بره با دوستاش 

بی خیال ولی نذار بعدا تکرار کنه 

الحمدلله رب العالمین ...