2777
2789

امید به خدا

توکل به خدا

پناه بردن به خدا

و

ایمان به خدا

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

سعی میکنم خودمو آروم کنم با مشکلات کنار بیام من سخترین شرایط و داشتم به حدی سخت که فقط آرزوی مرگ میکردم ولی به خودم کمک کردم به خودم آرامش میدادم خدا رو شکر تونستم بیشتر مشکلاتمو پشت سر بگذارم ایشالله توام مشکلاتتو پشت سر بذاری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر عالی خداروشککر.چطوری خودتو آروم کردی؟

با حرفای مثبت با فکر اینکه من تنها توی دنبیا این مشکلاتو ندارم و کلی ادم دیگه با مشکلات بدتر من دارن زندگی میکنن و نامید نشدن توی دوران سختی سعی کن از ادمایی که حالتو بدتر میکنن دور بشی صبرتو بیشتر بکن به خودت بگو مشکلات من به زمان احتیاج دارن با گذشت زمان یواش یواش همه چی بهتر میشه

چقدر زندگی اینجوری قشنگ میشه

خیلی واقعا لذت بخشه اینجوری زندگی ولی خب همیشه نگه داشتن این حالت هم واقعا سخته اما یک روزشم غنیمته

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی